Група автомобилисти били забелязани на бензиностанция на ,,Шел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всемогъщи Боже, намали цената на бензина!
Collapse
X
-
tzetzo_slavista написа:Щом на тези цени правят молебени, то ние трябва да направим ритуално жертво принушение сигурно.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Щом на тези цени правят молебени, то ние трябва да направим ритуално жертво принушение сигурно.
Коментар
-
Не сте ме разбрал колега или по скоро не съм се изразил точно. Възмущавам се, че хората скачат за най-малкото, докато тук всичко се търпи и си поднасяме главата под сабята. В България всеки си слага по 200-300% печалба и гледа да спечели от цената, а не от бройката, затова и икономиката не върви. Абе сбърката работа....Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Не сте ме разбрал колега или по скоро не съм се изразил точно. Възмущавам се, че хората скачат за най-малкото, докато тук всичко се търпи и си поднасяме главата под сабята. В България всеки си слага по 200-300% печалба и гледа да спечели от цената, а не от бройката, затова и икономиката не върви. Абе сбърката работа....Преди демокрацията имахме 8,3 милиона милиарда долара външен дълг и много неща за продаване, сега имаме 15 милиарда долара дълг и нищо за продаване...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар