Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за най-грозните коли за всички времена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново за най-грозните коли за всички времена

Английският сайт http://cars.uk.msn.com/ за пореден път публикува класация на най-грозните автомобили на всички времена: http://cars.uk.msn.com/Photo_Gallery...photo-number=1Предполагам никой няма да се учуди, че там се мъдри и FIAT "Multipla".
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Е не баш всички коли са грозни Иначе има и много грозни

Коментар

На Мултипла лятНите джанти много ме кефят
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
        Да бъбреци, но по-големи! Има коли в класацията, които не са грозни... просто идеята им е по-различна!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
          spark написа:
          Да бъбреци, но по-големи! Има коли в класацията, които не са грозни... просто идеята им е по-различна!
          Каква по-точно, колега? Стигнах до 23 и реших да го клоуз, видях много хубави коли и се ядосах на този, чието дело е класацията. Затова те питам, да не би да го упреквам напразно.Е не, не, не.. След като написах пост-а реших да пусна пак да доразгледам до края. Е те бяха събрани едни от колите, които най-много харесвам в момента. Ще пътуват цинични мейл-и към MSN.
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Наистина има и много хубави коли, не знам що са я направили тая класация, ма не е реална
            FIAT ili FERRARI se tam
            FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
            FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
            FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

Вярно, има и коли, които трудно бих определил като грозни. Но пък какво ще кажете за точно тази:
              Прикачени файлове

Коментар

Абсолютна диспропорция, това нали беше Ситроен французите се изложили отвсякъде, аз щях да я нарисувам по-добре.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз лично мисля ,че доста се се поизложили с тази класация....та тук има едни от най-красивите коли ...Порше Кайен примерно....
                  Ritmo Forever " Alfa Romeo 1.6. TS 120 PS.

Коментар

Кайена може и да не е хубава кола, но какво по дяволите прави МУЛТИПЛАТА в тази класация? Все пак това е един доста чаровен автомобил... Ех, мултипла.....

Коментар

Аз лично мисля ,че доста се се поизложили с тази класация....та тук има едни от най-красивите коли ...Порше Кайен примерно.... Evil or Very Mad
                      Точно Кайена според мен си е точно на мястото ...тва се едно Мазерати да направят SUV ... , което между другото не е изключено с оглед политиката на автомобилните компании.

Коментар

Пфф егати нереалната класация. Като видях Фокуса и Хамъра там .... не знам кой я е правил тази класация Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Пък за Лексуса ... тея са слепи
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Е Хамъра, Красив ли е бе хора

Коментар

Interceptor написа:
                            Пфф егати нереалната класация. Като видях Фокуса и Хамъра там .... не знам кой я е правил тази класация Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Пък за Лексуса ... тея са слепи
                            Дали е нереална не знам, но класацията явно е правена от неподкупни хора. След като и 2 Мерцедеса се мъдрят там...

Коментар

Тея който са правили класацията са били без вкус да сложиш Порше Кайен Мултиплата и тея е хубава кола и удобна кола за каране ебати глупаците.
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                              X