Mi.To - Milano.Torinoдължина 4,06 метра4 бензинови и дизелови двигателя в началото:бензин 1,4 95, 1,4 105 както и турбо 1,4 150дизел 1,6 120ще има GTA версия 1,8 със 230 к.с.6 степенна скоростна кутияще бъде представена на пресата през юни, а през юли вече ще е при дилърите
Само на мен ли задницата ми прилича удивително много на новото Браво....
Не само на теб.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Изключително красива! Както обикновено! А това ли е наследника на 147?
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Ами това е цената долу-горе на FIAT BRAVO 1.4 16V T-Jet, DYNAMIC, 6-степ. механична, 120к.с, бензин - 30 990 лв. или на FIAT BRAVO 1.9 8V Multijet, ACTIVE, 5-степ. механична, 120к.с., дизел - 31 300 лв. по данни от сайта на АИ. То верно, че Alfa се води по-престижната марка, ама чак пък толкова
Само на мен ли задницата ми прилича удивително много на новото Браво....
Не само на теб.
Аз честно да ви кажа не виждам абсолютно никаква прилика. Нито формата на задното стъкло, нито на задният капак, нито стоповете. Евентуално за бронята би могъл да се захване човек, но чак пък удивително да прилича
Ами това е цената долу-горе на FIAT BRAVO 1.4 16V T-Jet, DYNAMIC, 6-степ. механична, 120к.с, бензин - 30 990 лв. или на FIAT BRAVO 1.9 8V Multijet, ACTIVE, 5-степ. механична, 120к.с., дизел - 31 300 лв. по данни от сайта на АИ. То верно, че Alfa се води по-престижната марка, ама чак пък толкова
Коментар