Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Quaranta - Italdesign Giugiaro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Quaranta - Italdesign Giugiaro

Quaranta - потрясающий гибрид от Italdesign Giugiaro (20 фото)Этот безумный концепткар от Italdesign Giugiaro уже очень скоро будет представлен на Женевском автосалоне. На его создание дизайнеров вдохновил другой концептуальный автомобиль, Bizzarrini Manta 1968-го года, чей и без того экстремальный дизайн приобрел еще более космические формы. Но Quaranta необычен не только этим. Ведь он обладает комбинированным 3,3 л V6 и Hybrid Synergy Drive от Toyota, чья суммарная мощность достигает 268 ЛС, благодаря чему этот легковесный автомобиль может разгоняться до 100 км/ч всего за 4,05 секунды. Два топливных бака вместят 60 литров топлива, чего хватит примерно на 1000 км (по причине очень низкого расхода: 1 литра хватит примерно на 16 км), кроме того, его крыша покрыта солнечными панелями, которые будут питать всю внутреннюю электронику. Размещение кресел в салоне тоже не совсем обычное: предусмотрено три места, при чем водительское находится посередине, два задних пассажирских - по бокам. Большая галерея фото далее.

Защо ли ми мязи на Макларън Ф1 ?! Ама, иначе мания
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Мяза ти на Макларън Ф1, заради средноразположената шофьорска седалка, иначе няма нищо общо Изглежда доста интересно моделчето, въпреки че ми се струва че дизайна е малко старичък. Като се поразтърси човек може да намери много подобни модели на този концепт правени през 80-те на миналият век.Мене пък ме кефи задната седалка
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Oт цялата работа разбрах, че дизайнера е Джуджаро, че е хибрид и с двигател на Тойота. Някой да каже нещо повече?
        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Интересно е! Прилича на Mc F1 заради централното шофьорско място! :DЕто нещо малко по-реално за реализиране:Sintesi от Pininfarina
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Туй "40" като летяща чиния

Коментар

Позор за Giugiaro.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                Позор за Giugiaro.
                Абсолютно!Този дизайн е проявление на германското "Аз" на Джуджаро...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е гати дъщеря ми каква кола ще кара.... ...ехааааааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Working...
                  X