Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рекорди в разхода на Фиат Линеа 1.3 MTJ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рекорди в разхода на Фиат Линеа 1.3 MTJ...

....снимките са отдавна, ама все забравям да ги кача. Предполагам че ще ви е интересен средният разход на база над 4000 изминати километра. От тези 4000, към 200-300 да са най-много в населено място. Ето и снимките:1.Общо изминати километри:2.Изразходвано количество на 100 км:3.Средна скорост за пробега:4.Времето в часове, за което е изминато разстоянието:

Браво, разхода ти е чуден ! Аз под 7.2 не мога да сваля с мойто ХДИ, ама то си е и по-мощно де

Коментар

Явка, ти направо се роди с тази Линеа.

Коментар

Ааа мноо е! Ми да я влез у някои форум( на Лауди примерно ) виж хората там кви параметри постигат средни скорости 100..110км/ч и разход 4,5/100 Маи сега се сещам обаче че те забравят да постват като тебе снимки Между другото гледам 20и косур хиляди аве човек ти в колата ли спиш Или спиш ли изобщо

Коментар

Странно защо моят среден разход на база 27484 км е 7.12л/100кмА средната цена е 0,16лв/кмА двигателят ми е 1,9 ...

Коментар

ilkor написа:
            Странно защо моят среден разход на база 27484 км е 7.12л/100кмА средната цена е 0,16лв/кмА двигателят ми е 1,9 ...
            оплакваш ли се, или се хвалиш :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

То по интересното е съотношението в парички....аз съм на 11 лева за 100 клм, ама кат сложим кафетата и цигарките, разхода се качва... Варна-София ми е две кутии бяло Виктори и пет кафета....

Коментар

Авео написа:
                То по интересното е съотношението в парички....аз съм на 11 лева за 100 клм, ама кат сложим кафетата и цигарките, разхода се качва... Варна-София ми е две кутии бяло Виктори и пет кафета....
                Тц тц тц, нервак

Коментар

...а сега съм още по-нервен, щото разхода ми падна, не ми дават да пуша в колата и стават едни нервииииии, мани.....

Коментар

doofiat написа:
                    Авео написа:
                    Тц тц тц, нервак
                    Аз много мразя като пътувам да спирам. Разваля ми се кефа от пътя Ако съм сам вдигам се от София и първа спирка ми е Варна примерно.Ама ка’т не сам сам, се започва едно дай да спрем тук, дай там, пие ми се нещо....пп. А ето среден разход на моята кола за доста по-голям период от време
                    Прикачени файлове
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                      ilkor написа:
                      оплакваш ли се, или се хвалиш :D
                      Ами не мисля че е за оплакване А се похвалих тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23095&start=45 Най ниският ми засечен разход е 5.11/100, а най високият 9.6/100

Коментар

Яворе, кажи как да кача снимките на Линеата. Немога да ги пехваля във форума!

Коментар

Еййй...тая кола ми скри шапката. Тея изроди са направили уникален мотор. Току що пристигам в Габрово от София. В началото на Български извор, заредих на Лукойл и нулирах трипа. Забележете какво сочеше в Габрово. След малко продължавам за Варна и като пристигна ще ви пиша колко е бил крайният разход. Карах сравнително спокойно, на магистралата макс 130, междуградското 90-100......до сега точно такъв рекорд не съм постигал.
                          Прикачени файлове

Коментар

Нещо не ти е верен километража. И имаш ли сертификат за точност издаден от Държавна агенция за метрология и технически надзор?

Коментар

Ама той е 2пъти по малък от моя

Коментар

Working...
                              X