....снимките са отдавна, ама все забравям да ги кача. Предполагам че ще ви е интересен средният разход на база над 4000 изминати километра. От тези 4000, към 200-300 да са най-много в населено място. Ето и снимките:1.Общо изминати километри:2.Изразходвано количество на 100 км:3.Средна скорост за пробега:4.Времето в часове, за което е изминато разстоянието:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рекорди в разхода на Фиат Линеа 1.3 MTJ...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Ааа мноо е! Ми да я влез у някои форум( на Лауди примерно ) виж хората там кви параметри постигат средни скорости 100..110км/ч и разход 4,5/100 Маи сега се сещам обаче че те забравят да постват като тебе снимки Между другото гледам 20и косур хиляди аве човек ти в колата ли спиш Или спиш ли изобщо
Коментар
-
Явор Митев
То по интересното е съотношението в парички....аз съм на 11 лева за 100 клм, ама кат сложим кафетата и цигарките, разхода се качва... Варна-София ми е две кутии бяло Виктори и пет кафета....
Коментар
-
Явор Митев
...а сега съм още по-нервен, щото разхода ми падна, не ми дават да пуша в колата и стават едни нервииииии, мани.....
Коментар
-
doofiat написа:Авео написа:То по интересното е съотношението в парички....аз съм на 11 лева за 100 клм, ама кат сложим кафетата и цигарките, разхода се качва... Варна-София ми е две кутии бяло Виктори и пет кафета....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:ilkor написа:Странно защо моят среден разход на база 27484 км е 7.12л/100кмА средната цена е 0,16лв/кмА двигателят ми е 1,9 ...
Коментар
-
Явор Митев
Еййй...тая кола ми скри шапката. Тея изроди са направили уникален мотор. Току що пристигам в Габрово от София. В началото на Български извор, заредих на Лукойл и нулирах трипа. Забележете какво сочеше в Габрово. След малко продължавам за Варна и като пристигна ще ви пиша колко е бил крайният разход. Карах сравнително спокойно, на магистралата макс 130, междуградското 90-100......до сега точно такъв рекорд не съм постигал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар