Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Bravo Cross

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT Bravo Cross

Италианската марка планира въвеждането на компактен кросоувър през 2009 година, изграден върху техническата платформа на актуалния Bravo. Оборудваният с предно или двойно предаване Bravo Cross ще се изправи пред безмилостна конкуренция в лицето на VW Tiguan, Toyota RAV4 и компания.Характерни особености на компактния SUV са повдигнатата позиция на седене и защитната облицовка в долната част на каросерията. За разлика от Sedici, който стъпва върху колесната база на Suzuki SX4, Bravo Cross ще разчита почти изцяло на технологии от арсенала на Fiat.Задвижването на четирите колела ще бъде възприето в модифицирана форма от Lancia Delta HPE, която ще се появи на пазара през лятото на 2008. При задвижващите агрегати интерес предизвикват най-вече дизелите с два турбокомпресора.
    Прикачени файлове
    FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
    FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Това ми хареса :D :D :D

Коментар

doofiat написа:
      И на мен, веднага продавам СУЗУКИТО! Ама сигурно ще е > 30 000 евро мамка му!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Страхотно е... бравооо
        forza forever

Коментар

стабиляга е !
          FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Не просто ми хареса, а направо се влюбих!Значи плана е такъв: към 2015-та си купувам едно 6-7 годишно Браво от новите, а 2 години по-късно го оставям на жената и си взимам Cross - естествено пак 6-7 годишен.По добра перспектива - едва ли...Ако не ме е тряснал някой инфаркт до тогава де, нищо че съм на 32 сега....Ама то човек знае ли...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

e такова хубаво "дупе" само италианка може да извади.още повече на SUV!
              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Nino написа:
                doofiat написа:
                И на мен, веднага продавам СУЗУКИТО! Ама сигурно ще е > 30 000 евро мамка му!
                Като видях тази тема, точно за теб се сетих и си каза - ех, да беше излязла тази Фиатка по-рано може би Нино нямаше да вземе Сузи :D

Коментар

Харесва ми, НО не знам защо, в силуета ми напомня на "Антара" и "Каптива"

Коментар

Хм, накара ме да се разровя за снимки и да сравнявам. Има известна доза истина, ама те напоследък колите все повече взеха да си приличат. И все пак "от наш’то гардже по-хубаво няма". Според мен Бравото е доста по-агресивно като визия. Дано серийния модел максимално да се доближава до концепт - кара.
                    Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Мии дааааам добре много хубаво и верно, че прилича на Антарата, аз обаче лично не си падам по асвалтови джипове.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

Working...
                      X