Разгневен шофьор разряза с флекс машина скоба, поставена на колата му заради неправилно паркиране на ул."Иван Асен" в София. Тогава служители на "Паркинги и гаражи" сложиха скоби на останалите гуми. На мястото пристигна и полицейски патрул, който арестува шофьора. Той се опитваше да обясни, че спрял само за да си купи хляб. Колата бе отнесена с паяк. Транспортните проблеми в центъра на столицата скараха вчера МВР и общинската власт. Още в "България"Информацията е взета от тук: http://www.segabg.com/online/article...=16&id=0000111
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разгневен шофьор разряза с флекс машина скоба !!!!
Collapse
X
-
Immortal написа:Не си спомням на кой филм, но главният герой паркирайки на подобно място, извади от багажника такава скоба, сложи си я сам на гумата и отиде да си върши работата. На връщане си я свали, хвърли я в багажника и си тръгна.Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).
Коментар
-
Браво на човека! Евала на такива хора! И на мен ми е идвало веднъж за 1 минута ми бяха сложили скоба, и се чудех как да я махна... А иначе тези дни станах свидетел на нещо много смешно. В Банско има вече паяк И няма да ви казвам че още му се учат и гледах как изсипаха 1 кола много яко Мамка им и копелета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар