И Ферари, не е най-бързата кола но хората я купуват нали! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абарт Гранде Пунто - essesse кит
Collapse
X
-
Ами колата наистина е уникална, ама и колегата КuKu е прав м*ма му ст*ра навремето като излелзеше някой Абарт или "Турбо-инжекция" и винаги мачкаха всичко наоколо, че дори и от по-горен клас конкуренти А иначе мисля че цената от 17 800 Евро нагоре се отнася за Германия, а не България и то за "базовата" версия с 155 к.с., не SS
Коментар
-
Колата изглежда брутално и ако ще и 300к.с да го направят Гоуфа, пак ще предпочета Abart SS! А като оставя настрана клубните пристрастия за мен е наистина озадачаващо защо от FIAT на са се помъчили още малко над мощността. Вероятно са искали да смачкат останалите с цена, както писа Ауто БилдUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Вчера го видях на живо пред работата ми и направо Беше си точно Гранде Пунто Абарт, просто уникално. Но наистина се чудя каква ще му е официалната цена за България Защото скоро карах Клио РС на един приятел, но бих се замислил кое от двете да взема, ако са на близки цени.На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар