Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абарт Гранде Пунто - essesse кит

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И Ферари, не е най-бързата кола но хората я купуват нали! :D
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Ами колата наистина е уникална, ама и колегата КuKu е прав м*ма му ст*ра навремето като излелзеше някой Абарт или "Турбо-инжекция" и винаги мачкаха всичко наоколо, че дори и от по-горен клас конкуренти А иначе мисля че цената от 17 800 Евро нагоре се отнася за Германия, а не България и то за "базовата" версия с 155 к.с., не SS

Коментар

Ако не се лъжа, само пакета "SS" струва някъде 3000-5000 Евро - не помня къде го четох

Коментар

Красива е определено, но не са ли малко тези 180 к.с. гледайте пустите немци на техния ГОЛФ какви работи му причиняват.

Коментар

Колата изглежда брутално и ако ще и 300к.с да го направят Гоуфа, пак ще предпочета Abart SS! А като оставя настрана клубните пристрастия за мен е наистина озадачаващо защо от FIAT на са се помъчили още малко над мощността. Вероятно са искали да смачкат останалите с цена, както писа Ауто Билд
            Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Не е важно само мощността а и настроиките на окачаването, теглото и т.н. За мен разликата ще е ясна ако пробваме колите реално а не само да гледаме сухи цифри!
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Вчера го видях на живо пред работата ми и направо Беше си точно Гранде Пунто Абарт, просто уникално. Но наистина се чудя каква ще му е официалната цена за България Защото скоро карах Клио РС на един приятел, но бих се замислил кое от двете да взема, ако са на близки цени.
                На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Коментар

Ех, а една снимчица така лекинко, що не направи, бе, колега :D :D :D
                  Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

не сетих ама здраве да е намерих го в мобилето но е 20 000 евро които според мен си заслужават напълно

Коментар

Аз мисля, че по-добре "Клио РС"

Коментар

Да със сигурност клиото върви наистина много (все пак 200 к.с.) Пунто все още не съм карал. Но и аз мисля, че клиото е по-добрия и по-евтин вариант.

Коментар

Ето за това говорим мисля,че за момента е единственото в София
                          Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Браво, значи има ценители и в БГ, това е версията със 155 к.с. - силно вярвам че няма начин да не се "натегне" поне малко и тогава да "строши" зъбките на Ренде-то

Коментар

Уф, направо ми къса сърцето

Коментар

Working...
                                X