крайния резултат е 180кончета и от 0 до 100 за 7.5секундиповече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абарт Гранде Пунто - essesse кит
Collapse
X
-
Не мисля, че е обречен модела! Първо това е кола за ентусиасти и не се прави за да се произвежда в мега големи серии. Второ ентусиасти има със сигурност дето чакат тая кола като топъл хляб. А до конете, не винаго са най-важното. Според мен колата е направена да се кара състезателно а това ще и е големия плюс! :D Това не е кола за 400м. :D
Коментар
-
Kuku знам какво визира, ама не мисля, 10ина к.с. при 180-190 к.с. ще са решаващи за цялостните оценки за една кола, а и да не забравяме, че Абарта ги вади от 1,4 а Корсата от 1.6 и да си помислиме какво ще прави абарт със 1.6 литровите турбинирани бензинки, които скоро ще видим п.п. тема са 180 коньовия абарт мисля че имаше вече... а и в ауто билд имаше тест (преди около 2-3 месеца) и отзивите бяха доста добри."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Да, съгласен съм, при такава кола характеристиките минават малко на заден план, защото тя е своево рода възраждане на една икона и не сухите данни са най-важни Но за съжаление, не вярвам да се пребори с "КорсаОПЦ", която си е 200к.с. без малко с 1.6 турбо, а те даже са и на една база, но нащо е по-маломощно Или пък да надвие "КлиоРС" с двулитровия атмосфер, отново с 200к.с. "КупърС" също Оффф, не знам, ще видим...
Коментар
-
Kuku написа:То, ако и цената е над 20’000Е - просто е обречен модела Ще видим...
Коментар
-
Rigel написа:Kuku написа:То, ако и цената е над 20’000Е - просто е обречен модела Ще видим..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
charlie написа:глупости, цената ще е около 40к!
Коментар
-
Ауто Билд : "Цените на версията със 155 к.с. започват от около 17 800 евро - това звучи като война!".бр. 22, 1-14.11.2007така че споко - колицата е добра и на приемлива цена"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар