Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.2 или 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.2 или 1.6

Здравейте колеги. Пред закупуването съм на Браво, но се двоумя с какво да бъде 1.2 или 1.6. Не съм състезател по улиците и затова си мисля, че на 1.2 тези 80 к.с. ще са ми достатъчни. Посъветвайте ме какво да си взема, и какви са предимствата и недостатъците на 1.2.
    Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).

едно от предимствата е по-ниския данък на 1,225 срещу 125 лева за 1,61,6 са по-разпространени от 1,2 и ще имаш по-голям избориначе като мотори, според мен и двата са еднакво надеждни
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Нямам база за сравнение но като движение 1.2 си е доста пъргав. За разхода не е кой знае колко по малък
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Задължително бензин ли да гоня. Как са дизеловите, във форума четох че те били добри. А и при 1.9 JTD данъка ще ми съдере ли кожата.
        Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).

Коментар

ми за бензиновите 1.2 по е добре - отделно от пътен данък си в по-малка графа за го от 1.6 и от 1.9жтд-то.на жтд-то си 105 коня данъка е като на 1.6.Ако имаш познат в данъчното да те пише като 100 коня си екстра.После си направи сметка къде и при кой евентуално си правиш колата.Тоест има ли добри майстори на дизел,дизела са му по скъпи частите - дебитомери и др глупости.Иначе си е оферта дизела.
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Зависи, ако обичаш да се състезаваш, вземи 1.6. Ако искаш да се возиш по-евтино JTD, а най-евтино 1.6 на газ. За JTD данъка е 130лв мисля, но и там се оправя положението. Гражданската в повечето компании е до 1.4, до 2.0 и над 2.5 така че дали е 1.6 или 1.9 няма значение.
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Working...
            X