Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно немско нещо да има в Грандето и то да даде дефект...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно немско нещо да има в Грандето и то да даде дефект...

CD MP3 плеъра BLAUPUNKT отказа да чете каквито и да е дискове. Даваше постоянно CD ERROR и това си е... След като се обадих в АИ, за да ги питам кога да им закарам колата, те любезно ме насочиха към ПАН Сервиз, които поемат гаранцията на аудио системата. В сервиза хората бяха също така отзивчиви и за по-малко от ден го оправиха - оказа се някаква дреболия по механиката. Сега музиката свири, грижи няма, а аз съм доволен P.S. Оказа се, че механиката на немската аудио система е японска. Потресен съм :D
    APRILIA Mille R '01

Re: Едно немско нещо да има в Грандето и то да даде дефект..

Милен написа:
    CD MP3 плеъра BLAUPUNKT отказа да чете каквито и да е дискове. Даваше постоянно CD ERROR и това си е... След като се обадих в АИ, за да ги питам кога да им закарам колата, те любезно ме насочиха към ПАН Сервиз, които поемат гаранцията на аудио системата. В сервиза хората бяха също така отзивчиви и за по-малко от ден го оправиха - оказа се някаква дреболия по механиката. Сега музиката свири, грижи няма, а аз съм доволен P.S. Оказа се, че механиката на немската аудио система е японска. Потресен съм :D
    Да така е. Пак е по добре от на другите автомобили, който си вграждат собствени марки.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

няма собствени маркивсичко е произведено от голям производител, просто не е написанона Браво/Брава/Мареа на радиото пише FIAT, но това си е Grundig
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И моя ченджък прави проблеми като е студено откакто се оправи времето нямам ядове.
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Боже боже Да ви имам проблемите (само плейъра да ми се чупи, всичко друго да е наред)

Коментар

zarcov написа:
            И моя ченджък прави проблеми като е студено откакто се оправи времето нямам ядове.
            Колега и моят прави проблем от време на време, даже по едно време доста често Пробвай да сменяш досковете не от навигацията, ами от самия ченджър

Коментар

Working...
            X