CD MP3 плеъра BLAUPUNKT отказа да чете каквито и да е дискове. Даваше постоянно CD ERROR и това си е... След като се обадих в АИ, за да ги питам кога да им закарам колата, те любезно ме насочиха към ПАН Сервиз, които поемат гаранцията на аудио системата. В сервиза хората бяха също така отзивчиви и за по-малко от ден го оправиха - оказа се някаква дреболия по механиката. Сега музиката свири, грижи няма, а аз съм доволен P.S. Оказа се, че механиката на немската аудио система е японска. Потресен съм :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно немско нещо да има в Грандето и то да даде дефект...
Collapse
X
-
Re: Едно немско нещо да има в Грандето и то да даде дефект..
Милен написа:CD MP3 плеъра BLAUPUNKT отказа да чете каквито и да е дискове. Даваше постоянно CD ERROR и това си е... След като се обадих в АИ, за да ги питам кога да им закарам колата, те любезно ме насочиха към ПАН Сервиз, които поемат гаранцията на аудио системата. В сервиза хората бяха също така отзивчиви и за по-малко от ден го оправиха - оказа се някаква дреболия по механиката. Сега музиката свири, грижи няма, а аз съм доволен P.S. Оказа се, че механиката на немската аудио система е японска. Потресен съм :Dhttp://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Реклама
Collapse
Коментар