Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ в Уикипедия вече и на български

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ в Уикипедия вече и на български

Какво ли не прави човек, като не му се спи...Взех, че преведох (и доста посъкратих) страницата в Уикипедия за FIAT, щото се оказа че досега никой не се е сетил да го направи...http://bg.wikipedia.org/wiki/FIATЩе се радвам, ако някой с повече време си поиграе и разшири още повече статията. Аз за основа ползвах английската версия. Предполагам, че италианската е още по-пълна, но трудно се оправям с езика Има и други страници за ФИАТ (списък на моделите), както и страница на всеки модел, така че ако нямате работа...П.С. Не излиза блокът за фирмено представяне, ако някой знае как се прави - моля да го оправи...

Похвално...
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Имаш 3 от мен и музиката ще свири! и...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: ФИАТ в Уикипедия вече и на български

ЕВАЛАРСКО, научих доста неща които до сега незнаех, доста добра работа! Имам един въпрос, ще се радвам да ми отговорите: Fiat’s Light Commercial Vehicle - защо пише че Дукато се правел от това подразделение, каква е разликата, и като цяло какво е това? Благодаря предварително!
        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Евала,благодаря за информацията.
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

ancho написа:
            ЕВАЛАРСКО, научих доста неща които до сега незнаех, доста добра работа! Имам един въпрос, ще се радвам да ми отговорите: Fiat’s Light Commercial Vehicle - защо пише че Дукато се правел от това подразделение, каква е разликата, и като цяло какво е това? Благодаря предварително!
            Фиат Лайт Комершъл е отделението за лекотоварни автомобили на ФИАТ. Ето и отговора на въпроса ти.

Коментар

Immortal написа:
              ancho написа:
              Фиат Лайт Комершъл е отделението за лекотоварни автомобили на ФИАТ. Ето и отговора на въпроса ти.
              благодарско
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Голямооооо БРАВОС Благодарско :P

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                Добло 02' 1.9 D- ех
                Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Working...
                X