Какво ли не прави човек, като не му се спи...Взех, че преведох (и доста посъкратих) страницата в Уикипедия за FIAT, щото се оказа че досега никой не се е сетил да го направи...http://bg.wikipedia.org/wiki/FIATЩе се радвам, ако някой с повече време си поиграе и разшири още повече статията. Аз за основа ползвах английската версия. Предполагам, че италианската е още по-пълна, но трудно се оправям с езика Има и други страници за ФИАТ (списък на моделите), както и страница на всеки модел, така че ако нямате работа...П.С. Не излиза блокът за фирмено представяне, ако някой знае как се прави - моля да го оправи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ в Уикипедия вече и на български
Collapse
X
-
Re: ФИАТ в Уикипедия вече и на български
ЕВАЛАРСКО, научих доста неща които до сега незнаех, доста добра работа! Имам един въпрос, ще се радвам да ми отговорите: Fiat’s Light Commercial Vehicle - защо пише че Дукато се правел от това подразделение, каква е разликата, и като цяло какво е това? Благодаря предварително!FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
ancho написа:ЕВАЛАРСКО, научих доста неща които до сега незнаех, доста добра работа! Имам един въпрос, ще се радвам да ми отговорите: Fiat’s Light Commercial Vehicle - защо пише че Дукато се правел от това подразделение, каква е разликата, и като цяло какво е това? Благодаря предварително!
Коментар
-
Immortal написа:ancho написа:ЕВАЛАРСКО, научих доста неща които до сега незнаех, доста добра работа! Имам един въпрос, ще се радвам да ми отговорите: Fiat’s Light Commercial Vehicle - защо пише че Дукато се правел от това подразделение, каква е разликата, и като цяло какво е това? Благодаря предварително!FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар