Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Собственик на изтребител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Собственик на изтребител

Здравейте, казвам се Станислав и от 02.12.2007г. съм собственик на изтребител - Фиат Мареа Уикенд 2.020V. Не съм карал толкова мощна и бърза кола и съм доста очарован от нея.Модификацията е HLX със всички екстри без кожен салон.След четири Москвича в живота си за сефте се качвам в КОЛА. Но имам оплакване от италианският собственик - голям мърляч е бил, никаква поддръжка не е правил.Та подръжката дотук ми е около една трета от цената, а не съм превършил съвсем с нея.Останаха плоските ремъци и ролките, коите те въртят.Но и се оказа, че е капризна кокона - в тези студове ту отказва едно или друго нещо - най-често по електриката.Но пък усещането от карането на такъв самолет е невероятно!!!!Така, че - ХАРЕСВА МИ!!!! Ще ми е приятно да обменя мнения със други собственици на Мареи, особено с такъв двигател - рядкост са и ще ми е много интересно!!!
    Marea Weekend 2.020V

Честито :D Може да дадеш и някоя снимка да я видим .Пък и на някоя сбирка може да дойдеш А инъче тоя двигател е същия като Браво ХГТ ,собствениците са повече
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Честито, честито и много безаварийни километри.Дай го видим тоя самолет!
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Я кажи как остискваш на разхода на тази ЛАМЯ?
        Bravo 2.0 20V
        Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

А честита да ти е ето 1 подобна на твоята само дет с турбо http://vbox7.com/play:0daa06aehttp:/.../play:a542a77a
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честита придобивка колега ... лека и безаварийна
            nasty написа:
            А честита да ти е ето 1 подобна на твоята само дет с турбо http://vbox7.com/play:0daa06aehttp:/.../play:a542a77a
            Тези клипчета избиват рибата
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Относно изтребителя

Благодаря на всички, които ми честитиха придобивката!!! :D Снимки все още нямам защото нямам апаратче, но ще помоля някой колега или приятел да го снима и ще пусна ( когато я мина през автомивка ) .Инак разхода е нормален при едно условие - да не се правя на състезател.В противен случай числата почват от 12/100
              Marea Weekend 2.020V

Коментар

Ми чакаме снимки Иначе кажи ко те тормози ти хелпнем А за клипчетата са си дамм качил съм още няколко подобни - от youtube-то свалени..
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Благодаря за клипчетата - бях чувал само, че двигател като моят, но с турбо съществува - но доколкото знам се слага на Фиат Купе след 1996г, когато заменят 2.016V с 2.020V . Нямах си и на представа даже, че са го слагали на Мареа-та.Има ли някаква информация за подобни модели - инак на турбодвигателя му знам показателите и даже знам, че Фиат Купе Турбо е бил най-бързото купе в Европа при създаването си. А колкото за проблемите, които се появиха в момента имам един, който не знам на какво се дължи - при палене на студен двигател не може да си вдигне веднага оборотите сам, а се налага да подам газ един-два пъти за да станат високи и стабилни.По-рано не беше така - врътвам ключа без да подавам газ и двигателя веднага сам си качва необходимите обороти за стабилна работа.Ако на някой му хрумне нещо нека пише - аз самият имам съмнения в двигателчето за празен ход ( задръстване или нещо подобно ).
                  Marea Weekend 2.020V

Коментар

Avkich написа:
                    Благодаря за клипчетата - бях чувал само, че двигател като моят, но с турбо съществува - но доколкото знам се слага на Фиат Купе след 1996г, когато заменят 2.016V с 2.020V . Нямах си и на представа даже, че са го слагали на Мареа-та.Има ли някаква информация за подобни модели - инак на турбодвигателя му знам показателите и даже знам, че Фиат Купе Турбо е бил най-бързото купе в Европа при създаването си. А колкото за проблемите, които се появиха в момента имам един, който не знам на какво се дължи - при палене на студен двигател не може да си вдигне веднага оборотите сам, а се налага да подам газ един-два пъти за да станат високи и стабилни.По-рано не беше така - врътвам ключа без да подавам газ и двигателя веднага сам си качва необходимите обороти за стабилна работа.Ако на някой му хрумне нещо нека пише - аз самият имам съмнения в двигателчето за празен ход ( задръстване или нещо подобно ).
                    И при мен е така само по някой път.При мен Ламбда сондата е тръгнала да си ходи.Ама още като я купувах миказаха че е тръгнала тогава почти не се усещаше сега повече.Аз си сложих газова и на газ го нямам проблема.Не ми се дават сега 150-200 лева за Ламда Сонда.Не е голям проблема.
                    Bravo 2.0 20V
                    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Благодаря, ще взема да отида някой хубав ден да ми я сложат на компютърен стенд за двигател и да видя дали ще излезе проблем такъв.
                      Marea Weekend 2.020V

Коментар

Коментар

А някой да сподели как работят пръскалките на предните фарове? Доколкото успях да си разбера от ръководството май това става автоматично при замърсяване на фаровете, но в това мръсно време не съм виждал да са се задействали.
                          Marea Weekend 2.020V

Коментар

Действат ако всичко е наред само при включени фарове но не постоянно а импулсно еднократно заедно с чистачките
                            NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Хей, благодаря ти много - още утре ще накарам някого да седне да врътне чистачките докато аз гледам отвън. :D
                              Marea Weekend 2.020V

Коментар

Working...
                              X