Колеги,обмислям покупка на Пунто-приблизително за 3500 лв.Бензин,Климатик.Какво купе и какъв двигател са най-удачния вариант?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за покупка на Фиат Пунто
Collapse
X
-
2-врато, ГТ, 1.4турбо 136к.с.аз поне за такова си мечтая да подкарам иначе, като фен на дизелите мога да ти препоръчам и 1.7тдпп 1.1, имам преки наблюдения, 55к.с., върви много прилично и харчи около 7 градско и като си намериш, да споделиш на какво си се спрял успех!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
Ако искаш по-сигурен автомобил си вземи голяма кола. Иначе за Пунтото, имай предвид че са много здрави. Бих ти препоръчал 1.2 двигателя със 16в. 1.1 не ти препоръчвам, ако си сам вървят, но качат ли се още 2-3 човека с теб умира двигателчето. Иначе 1.7ТД не е лош двигател, но е по-скъп за поддръжка от бензиновия. Аз лично съм много доволен от мойто Пунто, харчи доволно, върви доволно, дали съм сам или с още 3ма не се осеща много. От тук нататъка всичко зависи от това какво ще намериш по обявите. Пожелавам ти успех, пък после да има за какво да почерпишFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:Ако искаш по-сигурен автомобил си вземи голяма кола. Иначе за Пунтото, имай предвид че са много здрави. Пожелавам ти успех, пък после да има за какво да почерпиш"Понякога си мисля,че създавайки човека,бог малко е надценил възможностите си."
Оскар Уайлд.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар