Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за покупка на Фиат Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за покупка на Фиат Пунто

Колеги,обмислям покупка на Пунто-приблизително за 3500 лв.Бензин,Климатик.Какво купе и какъв двигател са най-удачния вариант?
    "Понякога си мисля,че създавайки човека,бог малко е надценил възможностите си."
    Оскар Уайлд.

2-врато, ГТ, 1.4турбо 136к.с.аз поне за такова си мечтая да подкарам иначе, като фен на дизелите мога да ти препоръчам и 1.7тдпп 1.1, имам преки наблюдения, 55к.с., върви много прилично и харчи около 7 градско и като си намериш, да споделиш на какво си се спрял успех!
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Благодаря,но се интересувам от нещо сигурно,надежно и с относително евтина подръжка.
      Оскар Уайлд.

Коментар

Ако искаш по-сигурен автомобил си вземи голяма кола. Иначе за Пунтото, имай предвид че са много здрави. Бих ти препоръчал 1.2 двигателя със 16в. 1.1 не ти препоръчвам, ако си сам вървят, но качат ли се още 2-3 човека с теб умира двигателчето. Иначе 1.7ТД не е лош двигател, но е по-скъп за поддръжка от бензиновия. Аз лично съм много доволен от мойто Пунто, харчи доволно, върви доволно, дали съм сам или с още 3ма не се осеща много. От тук нататъка всичко зависи от това какво ще намериш по обявите. Пожелавам ти успех, пък после да има за какво да почерпиш
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
          Ако искаш по-сигурен автомобил си вземи голяма кола. Иначе за Пунтото, имай предвид че са много здрави. Пожелавам ти успех, пък после да има за какво да почерпиш
          Благодаря за пожеланието.Голяма кола имам-Ауди А6.Жената си е харесала Пунтото.Затова ми трябва кола с по- малки разходи.
          Оскар Уайлд.

Коментар

1.2 -73 кончета - пише 1.2 75 ,но са 73 - слагаш му газ и проблема с разхода отпада - елх - да е модификацията , там 3 или 5 врати вие си избирате и накрая да и се радвате на количката.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

фиат

разглейдах форомите и видях че се интересувате за фиат аз лично имам фиат 1.2 75 коня 1998 година нз не мога да кажа много по въпроса но общо взето сам доволлен има малак разход на гориво и не се чуди като за 1.2 двигател общо взето е но които си вземе ще остане доволен :D
              супер е

Коментар

Working...
              X