Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фотошоп на новата Фиат Линеа комби...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фотошоп на новата Фиат Линеа комби...

Да ви покажа 2 снимки да коментирате.Моторът ще бъде 1.4 дизел 150 коня.Мненията са разделени в отделна тема, в която ще се обсъжда новото чадо на любимата ни марка.Модераторски екип fiat-bg.orgP.S.Заглавието на темата се променя, тъй като се оказа, че творението не е на концерна Фиат.
    Прикачени файлове

Дано не е по-скъпа от седана много, защото мисля, до година две да взема една такава. Колата е божествена! :D
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Искам го това комби. Много ми харесва.Дали до средата на годината Ауто Италия ще го предложат?

Коментар

Току що говорих с хората от АИ във Варна...казаха, че нямат никаква информация за това кога ще се предлага в БГ. Ако науча нещо интересно от тях, ще ви пиша.Поздрави...

Коментар

това май не са реални снимки...вече хвърлихте Добри в размисъл :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
            .....вече хвърлихте Добри в размисъл :D
            ...аз се чух с него и като гледам, май вече не е в размисъл....само дето кой знае кога наще хора ще я пускат в продажба. Специално заради него звънях в АИ...

Коментар

това е Photoshop - виждане на дизайнер от www.infomotori.comи то от средата на миналата годинаофициална информация няма никъде
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Авео написа:
                sev написа:
                .....вече хвърлихте Добри в размисъл :D
                ...аз се чух с него и като гледам, май вече не е в размисъл....само дето кой знае кога наще хора ще я пускат в продажба. Специално заради него звънях в АИ...
                Аз ще изчакам :D Все още не съм на зор за нова кола - засега си делкаме Брава с жената и нямаме проблеми, ама в момента, в който тя се размрънка ще пристъпим към действие (опасявам се, че ще е скоро)

Коментар

Working...
                X