Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебание за Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    Всъщност се опитваме да ти кажем, че ако утре се запънеш нещо в махането на таблото на колежката например....ще пуснеш тема в Консултации и ще бъдеш отсвирен не, ми направо отебан......това имаме впредвид.
    Паднал Акумулатор се оказа проблема на колежката.Ей много МОДЕРАТОРИ на този форум имало. Вече съм ЗАПЛАШЕН и съм стреснат Доволни ли са МОДЕРАТОРИТЕ?
    Bravo 2.0 20V
    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Един колега спомена за новата АСТРА. Ходих да гледам един тестов -Браво във Варна,та същата фирма е дилър и на Опел.От любопитство разгледах Astra GTC 1.8/140 kc./бензин/ + OPC пакет-2+Рекаро седалки+мн. други екстри.Поисках оферта за червена и дилъра ми извади цена 37495 лв.Казах,че ми е скъпо и изненада!!С отстъпката цената е 31120лв.! В Шумен точно за същите пари дилъра на ФИАТ ми дава Браво-то,което няма нито екстрите нито оптичния тунинг и най важното за отстъпка НЕ ДАВА И ДУМА ДА СЕ ОБЕЛИ. Браво на Опел дилърите!Автомобила е страхотен при това.
      Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

BULLDOG написа:
        Авео написа:
        Всъщност се опитваме да ти кажем, че ако утре се запънеш нещо в махането на таблото на колежката например....ще пуснеш тема в Консултации и ще бъдеш отсвирен не, ми направо отебан......това имаме впредвид.
        Паднал Акумулатор се оказа проблема на колежката.Ей много МОДЕРАТОРИ на този форум имало. Вече съм ЗАПЛАШЕН и съм стреснат Доволни ли са МОДЕРАТОРИТЕ?
        ....нещо претенции ли, какво...ние работата си я свършихме, сега топката е в теб...

Коментар

RoliS написа:
          Един колега спомена за новата АСТРА. Ходих да гледам един тестов -Браво във Варна,та същата фирма е дилър и на Опел.От любопитство разгледах Astra GTC 1.8/140 kc./бензин/ + OPC пакет-2+Рекаро седалки+мн. други екстри.Поисках оферта за червена и дилъра ми извади цена 37495 лв.Казах,че ми е скъпо и изненада!!С отстъпката цената е 31120лв.! В Шумен точно за същите пари дилъра на ФИАТ ми дава Браво-то,което няма нито екстрите нито оптичния тунинг и най важното за отстъпка НЕ ДАВА И ДУМА ДА СЕ ОБЕЛИ. Браво на Опел дилърите!Автомобила е страхотен при това.
          Това е положението, дилърите на италиански автомобили у нас са дебили!!! Лошото е, че не само у нас . http://alfaromeo-bg.com/forum/viewto...r=asc&start=15
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Оставам с впечатлението, че любителите на марката "ФИАТ" са нещо като деспотична структора ,която охвърлят всяко различно мнение от наложеното вече в форума.Спор няма ,че "BULDOG" прекалява с тона, но нека все пак като "народния съд " от 1944 да не го разстрелвате.Не съм му адвокат, но е нелепо да се следва сляпо някаква идея без да се вземат под внимание и други мнения. P SБезавариино шофиране на всички от форума!!!

Коментар

Колега, Завой, разбери ни право ние, че сме секта, секта сме, че не ни харесва някой да ни обижда, не ни харесва, ама кажи, какво точно в мнението на Булдог трябва да ни вълнува нас, че да му обръщаме внимание?!Дреме ми на мен за мнението на Булдог - аз ако чакам някой да ми каже, какво трябва да мисля за колите, сега щях да карам "Голф" на 10 години В крайна сметка, никой не е молил за акъла от Булдог - хората във форума са достатъчно големи и зрели, имат си глави нараменете и нямат нужда от наклон на ку....

Коментар

аз си мисля и че е важно и евентуално обварзване с марката имам в предвид тази система’’ buy-back’’
                Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

ABARTH написа:
                  аз си мисля и че е важно и евентуално обварзване с марката имам в предвид тази система’’ buy-back’’
                  А всъщност какво представлява тази система
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

Писах в другия раздел, но и тук ще напиша "Buy-back’’ е система за обратно изкупуване на автомобили - купуваш една кола, караш я известно време, след това се връщаш при дилъра/търговеца, връщаш колата която си карал до сега и доплащаш за нова/друга кола

Коментар

RoliS написа:
                      нали се сещах че това е огромна остъпка :D може би е за някоя налична, поръчана но останала по някаква причинапреди няколко месеца жената на колега от форума си купи 1,9 CDTIотстъпката беше подобна
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                      X