BULLDOG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебание за Фиат
Collapse
X
-
-
На персоната с кучешкия ник ще постна два линка, хубаво да ги прочете, че взе да се излага като пловдивски КИФЛАДЖИЯ:http://en.wikipedia.org/wiki/JTD_eng...m/eng/home.htmSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Immortal написа:Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока ценаBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Явор Митев
BULLDOG написа:Immortal написа:Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока цена
Коментар
-
BULLDOG написа:Immortal написа:Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока ценаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BULLDOG написа:Immortal написа:Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока ценаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Просто за мен колите са БМВ и Италианки.Последните заради дизайна, доброто вървене и ниската стойност при закупуване. Та затова съм тук. Карал съм Типо 1.4; 1.6 двувалка; 2.0 115коня; Браво 1.8 16V; Alfa Gtv. Та имам наблюдения върху марката. С всички тях съм имал дребни проблеми. Ел стъкла, бензиномери, оборотомери, запотяване на стъкла, скапване на ходова част дори и отзад нещо типично за Типо и Браво. Хубавото е, че ремонтния комплект е 40-50 лв. поне. Стартер, Генератор, Водна помпа, Термостат, Ауспуси, Шибаната лостова система на скоростите и изкачащата ябълка. Много хуйове съм ял от Фиат, ама си ги харесвам някак си. Може и мазохист да съм. Ама не съм ФАНАТИК, като вас тук. Аз съм реалист. Както слушам само Клубен Хаус и Чалга така харесвам само БМВ и Италианки. Макар и някои японски да са по стартови. Не ми харесва почти никоя японска кола.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
Явор Митев
BULLDOG написа:Просто за мен колите са БМВ и Италианки.Последните заради дизайна, доброто вървене и ниската стойност при закупуване. Та затова съм тук. Карал съм Типо 1.4; 1.6 двувалка; 2.0 115коня; Браво 1.8 16V; Alfa Gtv. Та имам наблюдения върху марката. С всички тях съм имал дребни проблеми. Ел стъкла, бензиномери, оборотомери, запотяване на стъкла, скапване на ходова част дори и отзад нещо типично за Типо и Браво. Хубавото е, че ремонтния комплект е 40-50 лв. поне. Стартер, Генератор, Водна помпа, Термостат, Ауспуси, Шибаната лостова система на скоростите и изкачащата ябълка. Много хуйове съм ял от Фиат, ама си ги харесвам някак си. Може и мазохист да съм. Ама не съм ФАНАТИК, като вас тук. Аз съм реалист. Както слушам само Клубен Хаус и Чалга така харесвам само БМВ и Италианки. Макар и някои японски да са по стартови. Не ми харесва почти никоя японска кола.
Коментар
-
Аз съм обективен просто.Ако всички тук кажат дали са имали моите проблеми картината ще е малко по ясна.Че то в БМВ форума няма толкова фанатици.Относно БАН-ове и такива заплахи просто е несериозно.Едва ли здравомислещ човек може да ме БАННЕ за откровеността ми,ама занае ли човек.В България сме все пак и тук всичко е възможно.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
Едно е да си откровен друго е да обиждаш. За откровенността бан няма да получиш ама виж за второто си на път.Уважавай мнението на опонента ти в разговора. Никой не те спира да си казваш мнението но гарнирано с обиди - няма да стане.По лесно ще се лишим от твоите откровения отколкото да ти търпим обидите ...
Коментар
-
ilkor написа:По лесно ще се лишим от твоите откровения отколкото да ти търпим обидите ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
Всъщност се опитваме да ти кажем, че ако утре се запънеш нещо в махането на таблото на колежката например....ще пуснеш тема в Консултации и ще бъдеш отсвирен не, ми направо отебан......това имаме впредвид.
Коментар
-
Авео написа:...аз ще бъда лаконичен:1.Браво 2.Линеа3...всичко останало без да го коментирам./...отговор на въпроса защо Браво пред Линеа - уникален дизайн на Браво-то...уникален...нямам думи, това за мен е най-секси мацката, която съм зървал някога, обаче избрах Линеа-та заради две неща - цена и тип-лимузина, каквато искам аз/Успех колега и умната..."Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар