Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебание за Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BULLDOG написа:
    Абе не е като Браво 1.6 16V с тенекиени джанти.Кой знае как трепериш и засичаш всеки милилитър изгорен бензин, че АГУ-то е скъпо удоволствие.
    Кажи ми само, т’ва за к’во го написа? К’во значение има, к’ва кола кара колегата? К’во значение има, колко му харчи? К’во изобщо те интересува теб, неговата кола? Не стига, че говориш за 40 хил.лв., при ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ колата за Ролис да струва 30 хил.лв., ами и се заяждаш!Да не говорим, че "Астра" има ФИАТ-ски двигател, а вътре е два пъти по-пластмасова и сто пъти по-грозна от "Браво", което разбира се е субективно твърдение и не е обвързано с предпочитанията на всички в този форум, НО е факт, че почти никой тук не я харесва

Коментар

На персоната с кучешкия ник ще постна два линка, хубаво да ги прочете, че взе да се излага като пловдивски КИФЛАДЖИЯ:http://en.wikipedia.org/wiki/JTD_eng...m/eng/home.htm
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока цена

Коментар

Immortal написа:
          Таман и аз щях да му пускам горния линк, но Нино ме е изпреварил.Астрата за мен е недоразумение - двигател на ФИАТ, ръждясали германски ламарини и по-висока цена
          От най-големите. Хайде стига глупости. Всички знаем, че всеки Фиат е кошница, почти от нов още. И за пример: Днес трява да се занимавам с на една приятелка Брава-та на която таблото и се е прецакало. Като врътнеш да палиш стрелките на таблото започват да ходят където си искат и съартера не върти. Като се опиташ да пуснеш фарове на контакт пак стрелките ходят където си искат.
          Bravo 2.0 20V
          Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

BULLDOG написа:
            Immortal написа:
            От най-големите. Хайде стига глупости. Всички знаем, че всеки Фиат е кошница, почти от нов още. И за пример: Днес трява да се занимавам с на една приятелка Брава-та на която таблото и се е прецакало. Като врътнеш да палиш стрелките на таблото започват да ходят където си искат и съартера не върти. Като се опиташ да пуснеш фарове на контакт пак стрелките ходят където си искат.
            ......и поради това си вадиш извод, че фиатите са кошници.......почти целият форум се е обърнал срещу теб, предупреждения след предупреждения получаваш....клониш даже като гледам към БАН....защо правиш всичко това, евтини емоции ли си търсиш, какво... ....по скоро си задай въпроса какво правиш тук, при кошниците...

Коментар

BULLDOG написа:
              Immortal написа:
              От най глемите.Хайде стига глупости.Всички знаем че всеки Фиат е кошница,почти от нов още.И за пример: Днес трява да се занимавам с на една приятелка Брава-та на която таблото и се е прецакало.Като врътнеш да палиш стрелките на таблото започват да ходят където си искат и съартера не върти.Като се опиташ да пуснеш фарове на контакт пак стрелките ходят където си искат.
              Аре скачай у гоуфо и бегай, ама с тия криви крака от аватара дали моеш и да бегаш....Сигур колкото куцото ти бемеве...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

BULLDOG написа:
                Immortal написа:
                Ако се държеше като човек щях да ти кажа че е паднал акумулатора (така прави тогава) или е лоша маса.Предлагам да си преосмислиш тона, така или иначе имаш вече предупреждение.Пък си и мисля - като са такива кошници, що изобщо се занимаваш с тях и какво правиш тук. Или просто ти прави кеф да се заяждаш с някого.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Просто за мен колите са БМВ и Италианки.Последните заради дизайна, доброто вървене и ниската стойност при закупуване. Та затова съм тук. Карал съм Типо 1.4; 1.6 двувалка; 2.0 115коня; Браво 1.8 16V; Alfa Gtv. Та имам наблюдения върху марката. С всички тях съм имал дребни проблеми. Ел стъкла, бензиномери, оборотомери, запотяване на стъкла, скапване на ходова част дори и отзад нещо типично за Типо и Браво. Хубавото е, че ремонтния комплект е 40-50 лв. поне. Стартер, Генератор, Водна помпа, Термостат, Ауспуси, Шибаната лостова система на скоростите и изкачащата ябълка. Много хуйове съм ял от Фиат, ама си ги харесвам някак си. Може и мазохист да съм. Ама не съм ФАНАТИК, като вас тук. Аз съм реалист. Както слушам само Клубен Хаус и Чалга така харесвам само БМВ и Италианки. Макар и някои японски да са по стартови. Не ми харесва почти никоя японска кола.
                  Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
                    Просто за мен колите са БМВ и Италианки.Последните заради дизайна, доброто вървене и ниската стойност при закупуване. Та затова съм тук. Карал съм Типо 1.4; 1.6 двувалка; 2.0 115коня; Браво 1.8 16V; Alfa Gtv. Та имам наблюдения върху марката. С всички тях съм имал дребни проблеми. Ел стъкла, бензиномери, оборотомери, запотяване на стъкла, скапване на ходова част дори и отзад нещо типично за Типо и Браво. Хубавото е, че ремонтния комплект е 40-50 лв. поне. Стартер, Генератор, Водна помпа, Термостат, Ауспуси, Шибаната лостова система на скоростите и изкачащата ябълка. Много хуйове съм ял от Фиат, ама си ги харесвам някак си. Може и мазохист да съм. Ама не съм ФАНАТИК, като вас тук. Аз съм реалист. Както слушам само Клубен Хаус и Чалга така харесвам само БМВ и Италианки. Макар и някои японски да са по стартови. Не ми харесва почти никоя японска кола.
                    ...виж сега какво мисля. От тук са минавали много хора с изказвания в стил " разкарайте се от тука с тез каруци вееее..."......и естествено много хора са били разкарвани по тази причина. Интересното при теб е, че категорично не може да се каже, че си някакво пъпчиво лапенце на 14 години, смело скрито зад клавиатурата, правещо се на интересно пред големите батковци....не, в никакъв случай, но определено някак си вървиш по ръба на бръснача, защото изказвания от рода на " знаете какви каруци са фиатите" са меко казани некоректни и безмисленни. Тук всички са любители на тези автомобили и нали се сещаш, че колкото и да се налага да висим понякога под тях, то никога няма да ни убедиш, че караме кошници....Безмисленно и обидно.....защото по твоята логика, няма кола на този свят, която да не е каруца. Не може за най-малкият проблем, да заклеймяваме дадена марка, само щото нам ква лампа не светнала нам де си......аз каруца ли карам, след като на първият месец отидох в сервиза и ми смениха гаранционно закопчалката на колана.... ....или пък навремето, когато в края на дните си, баба ми Темпра започна да ме оставя по пътищата, като имаш впредвид, че навъртях с нея около 120 000 км. без да пипам нищо по нея...тя каруца ли е.....Не можеш никого да убедиш в две неща - първо, че фиатите са каруци - най-малкото защото се намираш във форум на фиат, и второ - че няма кола на белият свят, която да не се троши.Совалки са падали от небето, колко самолети пък да не говорим......може би и те също са били каруци.С поздрави и без лоши чувства, апелирам да намалиш малко обидният и провокативен тон, най малкото защото е безмисленно - БАН и к`во....кучето си лае, "каруците" си вървят.........общо взето, тук сме за да се забавляваме......а не да се обиждаме. Поздрави.....

Коментар

Аз съм обективен просто.Ако всички тук кажат дали са имали моите проблеми картината ще е малко по ясна.Че то в БМВ форума няма толкова фанатици.Относно БАН-ове и такива заплахи просто е несериозно.Едва ли здравомислещ човек може да ме БАННЕ за откровеността ми,ама занае ли човек.В България сме все пак и тук всичко е възможно.
                      Bravo 2.0 20V

Коментар

Едно е да си откровен друго е да обиждаш. За откровенността бан няма да получиш ама виж за второто си на път.Уважавай мнението на опонента ти в разговора. Никой не те спира да си казваш мнението но гарнирано с обиди - няма да стане.По лесно ще се лишим от твоите откровения отколкото да ти търпим обидите ...

Коментар

ilkor написа:
                          По лесно ще се лишим от твоите откровения отколкото да ти търпим обидите ...
                          Точно!А имай предвид че вече и да не искаме те наблюдаваме по друг начин - спечели си го набързо.И не мога да разбера защо правиш така - петима модератори се опитваме любезно да ти кажем да смекчиш тона, не за да не ни обиждаш колите, а за да не обиждаш хората, а ти - не и не...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Всъщност се опитваме да ти кажем, че ако утре се запънеш нещо в махането на таблото на колежката например....ще пуснеш тема в Консултации и ще бъдеш отсвирен не, ми направо отебан......това имаме впредвид.

Коментар

Авео написа:
                              ...аз ще бъда лаконичен:1.Браво 2.Линеа3...всичко останало без да го коментирам./...отговор на въпроса защо Браво пред Линеа - уникален дизайн на Браво-то...уникален...нямам думи, това за мен е най-секси мацката, която съм зървал някога, обаче избрах Линеа-та заради две неща - цена и тип-лимузина, каквато искам аз/Успех колега и умната...
                              Колега, а какво ви е мнението за новата Крома?Тъй като съм фен на комбита-та, доста я харесах.Просторна и широка на пръв поглед.Какво мислите вие по въпроса?
                              "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
                              Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Коментар

Working...
                                X