Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебание за Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А "С4" пък е егати дървотоЗа толкова пари един "Аурис" не е никак лош избор Wink
    Не съм съгласен колега, но всеки си има мнение . Ауриса е такава пластмаса даже всички баничарки имат по качествена пластмаса от играещата пластмаса над таблото на ауриса .Единсвеното което ми харесесва в ауриса е как свети таблото. Даже като бях в период натърсене каква кола да си взема, питах човека който ми показваше Ауриса каква е тазипластмаса . А той ми каза, еми и аз така мислех като теб когато я видях , ама ми казаха че за да поддържа екологични стандарти трябва еди колко си процента от колата да се рециклира.Не знам за теб, ама аз като купувам кола не мисля дали може да се рециклира в бъдеще, а пък колата си отговаря на евро 4 като всички нейни конкуренти. Пък е отделен въпрос е че в скапаната ни държава няманикакви данъчни облекчения за купуване на екологични коли, затова не си и сложих филтър (с дизел съм )Щото едни коли докато хвърлят черен пушек други бял дим трети... ама както казах това е отделен въпрос.Ц4 по моите наблюдения и от познати е доста качествена кола с изключителен дизайн (даже доколкото си спомням в САЩ спечели такава награда за дизайн).

Коментар

Благораря за мненията! Аз не съм първа младост, нямам при мен нито деца нито внуци. Доста автомобили са минали за стопанисване през мен /колите на дъщеря ми и жена ми/. Досега съм карал друг клас автомобили купени нови и съм ги продал с големи загуби,та, не ми трябват вече скъпи коли/годините станаха трудни за мен/гледам по-евтино на минавам/до около 30 000 лв./не ми трябват и с големи багажници.Сега за самите възможни автомобили: С4/купе 110 к.с. -харесва ми, но като четох форума им...ужас! Киа проСиид купе 120 к.с. - не съм я виждал наживо. За тая с 5-те врати, харесва ми и отзивите са добри. НАЙ-ЕВТИНА. Новия Форд Фокус - и него не съм виждал още. Мегана/хечбег/-110 к.с. - добре е, но в края на тази година излиза новия модел. ФИАТ. На Линеата харесвам муцуната. Таблото за мен поне е по-кофти от това на Бравото. За Бравото... кола по мой вкус. Тук не пренебрегвам и Гранде Пунто, но с 3 врати, портокалова - 130 к.с. Дилъра, обаче неще да чува за някакви отстъпки. Четох във форума, че на един колега е направена 10% остъпка. Лошото на тези коли е, че докато ги изплатя, глупости, още на 2-рата година ще струват 10-12 000 лв. Утешавам се, че това /обезценяването/важи и за по-горен клас автомобили, затова по-евтина, че загубите да са по-малки. ПП.: В момента водя диалог с Рено за едно тестово Клио 3 - 200 к.с. /има го в сайта им/, но не свалят от обявената цена.Roko благодаря! Има вече тестов автомобил Браво в Шумен, но не го карах.
      Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

Твърдо съм за Бравото - но ти си прецени . Това е от ония коли , в които или се влюбваш от пръв поглед , или си купуваш Форд .

Коментар

Искам само да добавя (към предишния си пост), че ситроена е с най-мощния дигател и предпоследно ниво на оборудване с няколко допълнителни екстри, иначе има Ц4-ки и за по 24 000 лв. (че и по-малко май бяха).Аз ако трябваше да си купувам кола и разполагам с достатъчно пари, веднага взимам Бравото (дизайнът е един път), единственият проблем ще е да реша дизел или бензин и някои козметични нещица като цвят и джанти
          Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Колеги, аз казвам само, какво е моето мнение - за мен "С4" не е хубава кола, карал съм, возил съм се и не ми харесва изобщо, като чета и какви проблеми имат, просто се допълва картинката Ако трябва да класирам изброените коли, то класацията с някои допълнения, би изглеждала така:1. "Аурис", "Браво", "Голф".2. "Меган", "Фокус", "Астра".3. "С4", "308", "Сийд".4....При условие, че някои от моделите са по-стари, а това означава и по-здрави, защото са изчистени от детски болести, но пък някои модели са и по-скъпи

Коментар

RoliS написа:
              Roko благодаря! Има вече тестов автомобил Браво в Шумен, но не го карах.
              И аз ти благодаря за отговора! :PСега ще споделя едно мнение, което няма да ти е от голяма полза, но все пак! Миналата година, март месец, имаше тест-драйв на всички модели на КИА (тогава обаче още не продаваха Сийд-а). С брат ми тогава карахме двата джипа и лимузината Магентис. Та въпросната лимузина ми направи страхотно впечатление. Беше с дизелов двиг. и 6 степенна ск. кутия. Казвам това, защото през лятото на 2007 От Мото Пфое, направиха тест-драйв на новото Мондео, също 2.0 дизел, с 6 степенна ск. кутия.Мнението и на двама ни относно двата модела, не се различава. Магентис-а е в пъти по-добрата кола. Мондеото, освен че му тракаха пластмасите, няма абсолютно никаква видимост назад! Това ми направи много лошо впечатление, нищо че съм свикнал с моята шумна Брава!Базирам това си мнение само на първия досег до дадените 2 автомобила. Нямам никаква идея, как ще се държат колите в последствие, дали ще посещават често сервиза и т. н.Съветвам те, просто да направиш тест-драйв на всички автомобили които си си харесал. Вече имаме представителства и на Тойота, Рено и Фиат, тъй че не е нужно да се ходи в други градове. :DПП: И разбира се дръж ни в течение на къде вървят нещата с покупката. А и да не забравя, успех в избора! :D
              Space Star 1.9 DID

Коментар

3. "С4", "308", "Сийд".
                Аз умишлено не сложих 308 като предложение защото цената е малко по-високакато нов модел! Не знам какви са ти впечатленията от 308, но мисля, че е доста наааааад Аурис (за Голф, Астра и Фокус въобще не става въпрос). Това е единавтомобил с доста нови технологии, страхотен дизайн (интериор и екстериор). Явноне си фен на ПСА (нищо лошо и такива хора има ), но все пак това са БЕСТСЕЛЪРИТЕна групата и е неслучайно. Даже и немски издания ги номинират за награди ( Пежо 308 в частност).Все пак това е може би класа коли с най-голям избор и изисква повече време да се направи избор, освен ако не си голям фен на дадена марка. Така, че и моят съвет е да се направи тест драйв на всички възможниварианти . Успех в избора!!!

Коментар

Пежото май остана ДОООСТА назад в избора за кола на годината в Европа
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Имам преки впечатления от няколко от изброените коли:"Голф" с екстрите и добър двигател (2.0 TDI) значително надхърля сумата на колегата (даже надхвърля малко 50 бона). Имам преки впечтления от 2 екземпляра, единия с 5 автоматични скорости, другия с 6 ръчни. Колата върви страхотно, но за толкова пари е значително чуплива. На едната таблото й изгоря на 3-тия месец и се наложи да го сменят цялото, а на другата на 5 хил км и дефектира компютъра, изписа "СТОП" на дисплея и ни вопъл, ни стон, докато не й смениха компютъра.Рено Меган караше един приятел, който на 2-рата година го даде на баща си, взе си ситроен С4, сега и него го продава и каза, че повече френска каруца никога няма да си вземе. След втората година при нормално каране се разтракват отвсякъде.Аурис кара един съсед, возил съм се, нямам по-преки впечатления, като цяло ми харесва.Бравото го карах на тест драйв (120 к.с.), останах влюбен в колата, но за съжаление не му е дошло времето за нова кола.Линеятта на Явор съм я карал около 100 км, и съм се возил още толкова, също не е лош избор за парите си, но за нея нека той да каже.Аз лично от изброените коли бих си взел Бравото без да му мисля.

Коментар

...аз ще бъда лаконичен:1.Браво 2.Линеа3...всичко останало без да го коментирам./...отговор на въпроса защо Браво пред Линеа - уникален дизайн на Браво-то...уникален...нямам думи, това за мен е най-секси мацката, която съм зървал някога, обаче избрах Линеа-та заради две неща - цена и тип-лимузина, каквато искам аз/Успех колега и умната...

Коментар

deadairplane написа:
                        Цитирам Алфа форума "В спора без кола срещу Форд, печели без кола."
                        агхахахаххаах а знаеш ли как се тълкува абревиатурата на FORD? :D Found On the Road Dead
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз бих избрал бравото - страхотен дизайн!
                          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

АСТРА 1.9 tdci GTC купе.З адължително черна с тъмни стъкла ксенон, 17" джанти. 40 000 лв.
                            Bravo 2.0 20V
                            Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Коментар

Абе не е като Браво 1.6 16V с тенекиени джанти.Кой знае как трепериш и засичаш всеки милилитър изгорен бензин, че АГУ-то е скъпо удоволствие.
                                Bravo 2.0 20V
                                Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Working...
                                X