А "С4" пък е егати дървотоЗа толкова пари един "Аурис" не е никак лош избор Wink
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебание за Фиат
Collapse
X
-
-
Благораря за мненията! Аз не съм първа младост, нямам при мен нито деца нито внуци. Доста автомобили са минали за стопанисване през мен /колите на дъщеря ми и жена ми/. Досега съм карал друг клас автомобили купени нови и съм ги продал с големи загуби,та, не ми трябват вече скъпи коли/годините станаха трудни за мен/гледам по-евтино на минавам/до около 30 000 лв./не ми трябват и с големи багажници.Сега за самите възможни автомобили: С4/купе 110 к.с. -харесва ми, но като четох форума им...ужас! Киа проСиид купе 120 к.с. - не съм я виждал наживо. За тая с 5-те врати, харесва ми и отзивите са добри. НАЙ-ЕВТИНА. Новия Форд Фокус - и него не съм виждал още. Мегана/хечбег/-110 к.с. - добре е, но в края на тази година излиза новия модел. ФИАТ. На Линеата харесвам муцуната. Таблото за мен поне е по-кофти от това на Бравото. За Бравото... кола по мой вкус. Тук не пренебрегвам и Гранде Пунто, но с 3 врати, портокалова - 130 к.с. Дилъра, обаче неще да чува за някакви отстъпки. Четох във форума, че на един колега е направена 10% остъпка. Лошото на тези коли е, че докато ги изплатя, глупости, още на 2-рата година ще струват 10-12 000 лв. Утешавам се, че това /обезценяването/важи и за по-горен клас автомобили, затова по-евтина, че загубите да са по-малки. ПП.: В момента водя диалог с Рено за едно тестово Клио 3 - 200 к.с. /има го в сайта им/, но не свалят от обявената цена.Roko благодаря! Има вече тестов автомобил Браво в Шумен, но не го карах.Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.
Коментар
-
Искам само да добавя (към предишния си пост), че ситроена е с най-мощния дигател и предпоследно ниво на оборудване с няколко допълнителни екстри, иначе има Ц4-ки и за по 24 000 лв. (че и по-малко май бяха).Аз ако трябваше да си купувам кола и разполагам с достатъчно пари, веднага взимам Бравото (дизайнът е един път), единственият проблем ще е да реша дизел или бензин и някои козметични нещица като цвят и джантиFiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Колеги, аз казвам само, какво е моето мнение - за мен "С4" не е хубава кола, карал съм, возил съм се и не ми харесва изобщо, като чета и какви проблеми имат, просто се допълва картинката Ако трябва да класирам изброените коли, то класацията с някои допълнения, би изглеждала така:1. "Аурис", "Браво", "Голф".2. "Меган", "Фокус", "Астра".3. "С4", "308", "Сийд".4....При условие, че някои от моделите са по-стари, а това означава и по-здрави, защото са изчистени от детски болести, но пък някои модели са и по-скъпи
Коментар
-
RoliS написа:Roko благодаря! Има вече тестов автомобил Браво в Шумен, но не го карах.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
3. "С4", "308", "Сийд".
Коментар
-
Имам преки впечатления от няколко от изброените коли:"Голф" с екстрите и добър двигател (2.0 TDI) значително надхърля сумата на колегата (даже надхвърля малко 50 бона). Имам преки впечтления от 2 екземпляра, единия с 5 автоматични скорости, другия с 6 ръчни. Колата върви страхотно, но за толкова пари е значително чуплива. На едната таблото й изгоря на 3-тия месец и се наложи да го сменят цялото, а на другата на 5 хил км и дефектира компютъра, изписа "СТОП" на дисплея и ни вопъл, ни стон, докато не й смениха компютъра.Рено Меган караше един приятел, който на 2-рата година го даде на баща си, взе си ситроен С4, сега и него го продава и каза, че повече френска каруца никога няма да си вземе. След втората година при нормално каране се разтракват отвсякъде.Аурис кара един съсед, возил съм се, нямам по-преки впечатления, като цяло ми харесва.Бравото го карах на тест драйв (120 к.с.), останах влюбен в колата, но за съжаление не му е дошло времето за нова кола.Линеятта на Явор съм я карал около 100 км, и съм се возил още толкова, също не е лош избор за парите си, но за нея нека той да каже.Аз лично от изброените коли бих си взел Бравото без да му мисля.
Коментар
-
Явор Митев
...аз ще бъда лаконичен:1.Браво 2.Линеа3...всичко останало без да го коментирам./...отговор на въпроса защо Браво пред Линеа - уникален дизайн на Браво-то...уникален...нямам думи, това за мен е най-секси мацката, която съм зървал някога, обаче избрах Линеа-та заради две неща - цена и тип-лимузина, каквато искам аз/Успех колега и умната...
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар