Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебание за Фиат
Collapse
X
-
Един колега спомена за новата АСТРА. Ходих да гледам един тестов -Браво във Варна,та същата фирма е дилър и на Опел.От любопитство разгледах Astra GTC 1.8/140 kc./бензин/ + OPC пакет-2+Рекаро седалки+мн. други екстри.Поисках оферта за червена и дилъра ми извади цена 37495 лв.Казах,че ми е скъпо и изненада!!С отстъпката цената е 31120лв.! В Шумен точно за същите пари дилъра на ФИАТ ми дава Браво-то,което няма нито екстрите нито оптичния тунинг и най важното за отстъпка НЕ ДАВА И ДУМА ДА СЕ ОБЕЛИ. Браво на Опел дилърите!Автомобила е страхотен при това.Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.
Коментар
-
Явор Митев
BULLDOG написа:Авео написа:Всъщност се опитваме да ти кажем, че ако утре се запънеш нещо в махането на таблото на колежката например....ще пуснеш тема в Консултации и ще бъдеш отсвирен не, ми направо отебан......това имаме впредвид.
Коментар
-
RoliS написа:Един колега спомена за новата АСТРА. Ходих да гледам един тестов -Браво във Варна,та същата фирма е дилър и на Опел.От любопитство разгледах Astra GTC 1.8/140 kc./бензин/ + OPC пакет-2+Рекаро седалки+мн. други екстри.Поисках оферта за червена и дилъра ми извади цена 37495 лв.Казах,че ми е скъпо и изненада!!С отстъпката цената е 31120лв.! В Шумен точно за същите пари дилъра на ФИАТ ми дава Браво-то,което няма нито екстрите нито оптичния тунинг и най важното за отстъпка НЕ ДАВА И ДУМА ДА СЕ ОБЕЛИ. Браво на Опел дилърите!Автомобила е страхотен при това.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Оставам с впечатлението, че любителите на марката "ФИАТ" са нещо като деспотична структора ,която охвърлят всяко различно мнение от наложеното вече в форума.Спор няма ,че "BULDOG" прекалява с тона, но нека все пак като "народния съд " от 1944 да не го разстрелвате.Не съм му адвокат, но е нелепо да се следва сляпо някаква идея без да се вземат под внимание и други мнения. P SБезавариино шофиране на всички от форума!!!
Коментар
-
Колега, Завой, разбери ни право ние, че сме секта, секта сме, че не ни харесва някой да ни обижда, не ни харесва, ама кажи, какво точно в мнението на Булдог трябва да ни вълнува нас, че да му обръщаме внимание?!Дреме ми на мен за мнението на Булдог - аз ако чакам някой да ми каже, какво трябва да мисля за колите, сега щях да карам "Голф" на 10 години В крайна сметка, никой не е молил за акъла от Булдог - хората във форума са достатъчно големи и зрели, имат си глави нараменете и нямат нужда от наклон на ку....
Коментар
-
RoliS написа:Един колега спомена за новата АСТРА. Ходих да гледам един тестов -Браво във Варна,та същата фирма е дилър и на Опел.От любопитство разгледах Astra GTC 1.8/140 kc./бензин/ + OPC пакет-2+Рекаро седалки+мн. други екстри.Поисках оферта за червена и дилъра ми извади цена 37495 лв.Казах,че ми е скъпо и изненада!!С отстъпката цената е 31120лв.! В Шумен точно за същите пари дилъра на ФИАТ ми дава Браво-то,което няма нито екстрите нито оптичния тунинг и най важното за отстъпка НЕ ДАВА И ДУМА ДА СЕ ОБЕЛИ. Браво на Опел дилърите!Автомобила е страхотен при това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар