Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебание за Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колебание за Фиат

Привет на всички във форума...Изчетох доста статии и постове за Фиат. Виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!? Искам да си сменя колата и новата непременно да е нова и да е около 30000лв./на лизинг/.Вариантите: proo_Seed,новия форд Фокус,Меган или ФИАТ.Нямам за цел полемика за марките. Посетих салона на Фиат/в Шумен/ и останах с добри впечатления/ направо ми харесаха/Bravo и Linea.Отначало исках да видя на живо Линеата/120 к.с. бензин/,но офертата за Bravo/120 к.с. бензин/ е близка и сега се чудя:Bravo или Linea.Ако някой има време и желание, всяко мнение ще ми е в плюс.
    Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! Малко сектантстко мнение oтносно другите марки. :DКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
      Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! Малко сектантстко мнение oтносно другите марки. :DКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение!
      Аз съм за Браво с повече екстри допълнителни. Като датчици в гумите например.
      http://www.pljuvalnik.com
      Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! SmileМалко сектантстко мнение oтносно другите марки. Very HappyКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение! Smile Киата според мен не е лош вариант, все пак има и 7 години гаранция, което не е маловажно !А и имам познати които са доста доволни...въпрос на вкус и опит :P ! И моито мнение е че мегана е доста по хубав и качествен от фокус (въпреки че се чака нов модел )А иначе между Линеа и Браво, мога да кажа че зависи към какво си се ориентирал...седан или хечбек?? А че Линеата била по-луксозна не съм съгласен, освен ако колегата не е имал впредвид че щом е седан е по...Линеата е с интериор на Гранде Пунто което има доста повече пластмаса от Браво и е по семпъл. За сметка на това мисля че Линеата освен че има страшно добър дизайн е и най-добрата кола в съотношение цена- качество. А за 30 000 може и да разгледаш оферти на Ситроен Ц4 която според мен е също изключителна кола като качество и дизайн .

Коментар

Май забравих да прекъсна цитата :P

Коментар

Re: Колебание за Фиат

RoliS написа:
            Привет на всички във форума...Изчетох доста статии и постове за Фиат. Виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!? Искам да си сменя колата и новата непременно да е нова и да е около 30000лв./на лизинг/.Вариантите: proo_Seed,новия форд Фокус,Меган или ФИАТ.Нямам за цел полемика за марките. Посетих салона на Фиат/в Шумен/ и останах с добри впечатления/ направо ми харесаха/Bravo и Linea.Отначало исках да видя на живо Линеата/120 к.с. бензин/,но офертата за Bravo/120 к.с. бензин/ е близка и сега се чудя:Bravo или Linea.Ако някой има време и желание, всяко мнение ще ми е в плюс.
            Първо добре дошъл колега в нашия форум. :D Ето един линк към темата на колегата Авео, който от скоро е с Линеа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19987Да те питам има ли вече докарани коли за тест-драйв, защото имам голям мерак да покарам малко новото Браво?!
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Земи си Браво-то, доста добра кола, потвърдено и от Влади Кулев!
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Линеата е гранде пунто с багажниктова, че е седан я прави да изглежда по-голямабравото е доста по голямо

Коментар

Мятай се на Фокус и се раждай.Забележи само шоурумите,сервизите,персонала,обсужването.Фиат в България е пълна пародия.В "AUTOITALIA" търсят само лапнишарани.И чудно как ги намират.Ама то българина си е овца
                  Bravo 2.0 20V
                  Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Карал съм bravo 2007 1.9 Multijet 150 к.с. дето е ... за динамиката няма да говорим, но като се качих вътре се влюбих - за мен това е колата и както и да я сравняваш с другите - няма място за сравнение ... Във форда само съм се качвал, а лагуната съм я виждал само отвън, не мога да изкажа мнение, но ако линеата е изцяло като гранде пунто седан - правилния избор е бравото... просто колата е бъкана с екстри и е сууууууууууупер удобна ... не можеш да се умориш да я караш !

Коментар

Ако има Браво 150 коня дизел и е под 40 000 лева го взимай него.
                      Bravo 2.0 20V
                      Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Ако има Браво 150 коня дизел и е под 40 000 лева го взимай него.
                        Има , аз съм с такова :P . Мисля че за оборудване "emotion", каквото е моетоцената е от 38 000, с доста екстри, ама ако искаш нещо допълнително го сложи 40 000 Най-глупаво ми се стори обаче, че няма резервна гума , а някво компресорчес която позволява колата да се движи до 80 км., даже и инструменти няма. Ако искаш - плащаш!Иначе си мисля, че Фокуса е най-неудачният избор между Меган, Ц4, Линеа, Браво и т.н, но това си е лично мнение

Коментар

Меган го извади от сметките. Според служители на РНБ ( Рено Нисан България ) се чупи доста. Такива са техните наблюдения.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А "С4" пък е егати дървото За толкова пари един "Аурис" не е никак лош избор

Коментар

Аз пък мисля точно обратното..., с един познат ходихме да му избираме кола и дилемата беше Тойота Аурис или Ситроен Ц4.Тойотата беше по-скъпа от където и да го погледнеш, доста по дървена на вид (поне за мене), а и имаше нещо с избора на двигатели... май само с 90 коня дизел се предлагаше 6 степенна кутия... не помня вече, ноо офертата за Ауриса беше далеч зад тази на Ситроен.В крайна сметка беше закупен Ситроен Ц4 с двулитров дизелов двигател 140 коня, с 6 степенна скоростна кутия ииии куп екстри! Цената, ако не ме лъже паметта, с включено каско (което беше към 2400 лв.) беше 36000 лв. За тойотата искаха над 40 бона.Ситроена го карах хич да не е как върви! На магистралата, може и да греша, карах със 160 на 6-та и на 2200 оборота
                              Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Working...
                              X