Привет на всички във форума...Изчетох доста статии и постове за Фиат. Виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!? Искам да си сменя колата и новата непременно да е нова и да е около 30000лв./на лизинг/.Вариантите: proo_Seed,новия форд Фокус,Меган или ФИАТ.Нямам за цел полемика за марките. Посетих салона на Фиат/в Шумен/ и останах с добри впечатления/ направо ми харесаха/Bravo и Linea.Отначало исках да видя на живо Линеата/120 к.с. бензин/,но офертата за Bravo/120 к.с. бензин/ е близка и сега се чудя:Bravo или Linea.Ако някой има време и желание, всяко мнение ще ми е в плюс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебание за Фиат
Collapse
X
-
Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! Малко сектантстко мнение oтносно другите марки. :DКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! Малко сектантстко мнение oтносно другите марки. :DКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение!http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Между двете няма особена разлика, може би Линеата е по-луксозна! Ти трябва да решиш дали ти трябва хечбек или седан! SmileМалко сектантстко мнение oтносно другите марки. Very HappyКолкото и да е хубава на външен вид KIA никога не бих си взел, защото имам наблюдения, че доста бързо се скапват!Фокуса не е лош, но със сигурност ще ти излиза повече пари. Личното ми мнение е, че Мегана е по-хубав от Фокуса, но отново ще е доста по-скъп за подръжка! Оставям колегите да изкажат по-компетентно мнение! Smile Киата според мен не е лош вариант, все пак има и 7 години гаранция, което не е маловажно !А и имам познати които са доста доволни...въпрос на вкус и опит :P ! И моито мнение е че мегана е доста по хубав и качествен от фокус (въпреки че се чака нов модел )А иначе между Линеа и Браво, мога да кажа че зависи към какво си се ориентирал...седан или хечбек?? А че Линеата била по-луксозна не съм съгласен, освен ако колегата не е имал впредвид че щом е седан е по...Линеата е с интериор на Гранде Пунто което има доста повече пластмаса от Браво и е по семпъл. За сметка на това мисля че Линеата освен че има страшно добър дизайн е и най-добрата кола в съотношение цена- качество. А за 30 000 може и да разгледаш оферти на Ситроен Ц4 която според мен е също изключителна кола като качество и дизайн .
Коментар
-
Re: Колебание за Фиат
RoliS написа:Привет на всички във форума...Изчетох доста статии и постове за Фиат. Виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!? Искам да си сменя колата и новата непременно да е нова и да е около 30000лв./на лизинг/.Вариантите: proo_Seed,новия форд Фокус,Меган или ФИАТ.Нямам за цел полемика за марките. Посетих салона на Фиат/в Шумен/ и останах с добри впечатления/ направо ми харесаха/Bravo и Linea.Отначало исках да видя на живо Линеата/120 к.с. бензин/,но офертата за Bravo/120 к.с. бензин/ е близка и сега се чудя:Bravo или Linea.Ако някой има време и желание, всяко мнение ще ми е в плюс.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Карал съм bravo 2007 1.9 Multijet 150 к.с. дето е ... за динамиката няма да говорим, но като се качих вътре се влюбих - за мен това е колата и както и да я сравняваш с другите - няма място за сравнение ... Във форда само съм се качвал, а лагуната съм я виждал само отвън, не мога да изкажа мнение, но ако линеата е изцяло като гранде пунто седан - правилния избор е бравото... просто колата е бъкана с екстри и е сууууууууууупер удобна ... не можеш да се умориш да я караш !
Коментар
-
Ако има Браво 150 коня дизел и е под 40 000 лева го взимай него.
Коментар
-
Аз пък мисля точно обратното..., с един познат ходихме да му избираме кола и дилемата беше Тойота Аурис или Ситроен Ц4.Тойотата беше по-скъпа от където и да го погледнеш, доста по дървена на вид (поне за мене), а и имаше нещо с избора на двигатели... май само с 90 коня дизел се предлагаше 6 степенна кутия... не помня вече, ноо офертата за Ауриса беше далеч зад тази на Ситроен.В крайна сметка беше закупен Ситроен Ц4 с двулитров дизелов двигател 140 коня, с 6 степенна скоростна кутия ииии куп екстри! Цената, ако не ме лъже паметта, с включено каско (което беше към 2400 лв.) беше 36000 лв. За тойотата искаха над 40 бона.Ситроена го карах хич да не е как върви! На магистралата, може и да греша, карах със 160 на 6-та и на 2200 оборотаFiat Bravo 80 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар