От два дена съм щастлив собственик на Гранде Пунто 1.3 Мултиджет 75 к.с. За момента впечатленията ми са, че е чудесен за града автомобил, надявам се в неделя да имам време да врътна някое кръгче и извънградско. Малко е мудна на старт, но предполагам, че е до свикване - забелязах, че ако я настъпиш здраво се изстрелва прилично добре. Това ще ми е трети фиат и общо четвърти в семейството - досега съм имал Уно и Мареа, а баща ми има Браво. Уното ми беше първата кола въобще, а тази ми е първата чисто нова - не знам дали е съвпадение или знак от съдбата :D Много съм доволен, не знам какво повече да ви кажа :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново Гранде Пунто във форума
Collapse
X
-
Ами не съм имал проблеми с доставката - колата си беше тук на митница, просто преди празниците я капарирах - оставаха само 2 работни дни и нямаше как да се задейства цялата бюрокрация, за да я взема още тогава. После от Сосиете Женерал се замотаха с лизинга, но за сметка на това от Уникредит лизинг реагираха бързо и буквално за 2-3 дни всичко от сключването на договора до взимането на колата в сряда вечерта от Ауто Италия си беше ОК. Хората от АИ също бяха много любезни и отзивчиви и оказаха съдействие. Изобщо - доволен съм.Иначе колата я взех с коледната им промоция - оборудването е Динамик + МП3-ка на CD-to, 4 зимни гуми подарък и там още някакви работи. Колата си е оборудвана с аптечка, пожарогасител, жилетки и т.н. простотии, въпреки, че аз очаквах да няма. Общо с алармата излезе 25 300 с ДДС. Много приятно съм впечатлен от CITY режима на волана - управлението е супер леко. Има датчици и индикации за всякакви работи. Седалките са удобни и стойката на водача е по-изправена отколкото в Мареата например, което за мен означава, че ще ми е по-удобно при по-дълго пътуване. За момента още събирам впечатления Музиката е яка същоAPRILIA Mille R '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар