Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново Гранде Пунто във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ново Гранде Пунто във форума

От два дена съм щастлив собственик на Гранде Пунто 1.3 Мултиджет 75 к.с. За момента впечатленията ми са, че е чудесен за града автомобил, надявам се в неделя да имам време да врътна някое кръгче и извънградско. Малко е мудна на старт, но предполагам, че е до свикване - забелязах, че ако я настъпиш здраво се изстрелва прилично добре. Това ще ми е трети фиат и общо четвърти в семейството - досега съм имал Уно и Мареа, а баща ми има Браво. Уното ми беше първата кола въобще, а тази ми е първата чисто нова - не знам дали е съвпадение или знак от съдбата :D Много съм доволен, не знам какво повече да ви кажа :D :D :D
    Прикачени файлове
    APRILIA Mille R '01

честитоне я настъпвай много първите 2-3000 км :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Честито, колега!Нормално е да е мудна в началото. Споко ще се оправи. Все пак трябва и да се разработи двигателя, но не я юркай.

Коментар

Е наистина е много готина.Да си я караш с много здраве,и безаварйни километри.Какви екстри има?
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Честито колега. Много е готина!!! :D
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Честито, колега

Коментар

Честита и безаварийна Супер цвят и Дай подробности , на лизинг кеш екстри от къде проблеми при взимането - колегата авео с линеата го размотаваха доста....
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито и от мене!Красавица е Дай снимки и от вътре
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ами не съм имал проблеми с доставката - колата си беше тук на митница, просто преди празниците я капарирах - оставаха само 2 работни дни и нямаше как да се задейства цялата бюрокрация, за да я взема още тогава. После от Сосиете Женерал се замотаха с лизинга, но за сметка на това от Уникредит лизинг реагираха бързо и буквално за 2-3 дни всичко от сключването на договора до взимането на колата в сряда вечерта от Ауто Италия си беше ОК. Хората от АИ също бяха много любезни и отзивчиви и оказаха съдействие. Изобщо - доволен съм.Иначе колата я взех с коледната им промоция - оборудването е Динамик + МП3-ка на CD-to, 4 зимни гуми подарък и там още някакви работи. Колата си е оборудвана с аптечка, пожарогасител, жилетки и т.н. простотии, въпреки, че аз очаквах да няма. Общо с алармата излезе 25 300 с ДДС. Много приятно съм впечатлен от CITY режима на волана - управлението е супер леко. Има датчици и индикации за всякакви работи. Седалките са удобни и стойката на водача е по-изправена отколкото в Мареата например, което за мен означава, че ще ми е по-удобно при по-дълго пътуване. За момента още събирам впечатления Музиката е яка също
                  APRILIA Mille R '01

Коментар

Честито,с кеф да си я караш. :D
                    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

tyson написа:
                      Честито и от мене!Красавица е
                      Опа - красавец! Днес го кръстих Луиджи :D
                      APRILIA Mille R '01

Коментар

Милен написа:
                        tyson написа:
                        Честито и от мене!Красавица е
                        Опа - красавец! Днес го кръстих Луиджи :D
                        А защо Луиджи Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

защото е ИталианеЦ - Честито и от мен!

Коментар

Честито! Много да те радва

Коментар

ЧЕСТИТО! Цветът е убийствен да почерпиш едно кръгче с този разкошен хубавец
                              Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Working...
                              X