Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преди около месец се сдобих с Фиат Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди около месец се сдобих с Фиат Типо

Трябваше ми ново возило и отидох при един роднина които вкарва коли от Италия. На въпроса за евтина и здрава кола ми препоръча Типото и едно Рено Клио, и каза да избирам, е аз избрах Фиата. Сбърках ли в избора?

Коментар

ех типотова ми е второто и не съжелявам и секунда че съм си го купилако се грижиш за колата няма да съжелявашсамо безаварийни километри ти пожелавам
      Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

ами пич...като ти трябва евтинджос...да си беше купил "лада" бе! Чистак нов калник ше ти струва 3 лв... ко му плащаш! + туй частите са на килограм! Иначе честито...със здраве да я караш!
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Коментар

nikki_sixx написа:
            ами пич...като ти трябва евтинджос...да си беше купил "лада" бе! Чистак нов калник ше ти струва 3 лв... ко му плащаш! + туй частите са на килограм! Иначе честито...със здраве да я караш!
            Грешиш колега скоро тези части за лада въобще няма да можеш да си ги купиш
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Честито и със здраве да се возиш.... за типо не знам, ама клиото не е много стока за нашите пътища (личен опит)
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Replay написа:
                Да бе , да... , в базите за скрап си купуваш две кила части за 1.80 и си правиш каруцата кат нова. После отиваш на друг...и до края на месеца напрао (излиташ) освен това - ше те боли ханша дали некой църул ше те нацели...
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Replay написа:
                  Да бе , да... , в базите за скрап си купуваш две кила части за 1.80 и си правиш каруцата кат нова. После отиваш на друг...и до края на месеца напрао (излиташ) освен това - ше те боли ханша дали некой църул ше те нацели...
                  Че то си е оферта ,айде всички да минаваме на лади като доброто старо време ,а за нацелването по добре да не те нацелват ,че там вече е свят без гранници .......
                  Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                  I am in love with my cars

Коментар

Честито за придобивката и от мен Типото определено е по-добрият избор

Коментар

Благодаря ви колеги, значи, газ в бутилката и газ на педала. Оня ден на втори като видях комшията как се мъчи да запали с Фордето, а фиата от раз направо бях най-годия човек на земята.

Коментар

много добра покупка : :P

Коментар

Честито и от мен! Със здраве да си я караш! Ама дай малко инфо, че то си е тръпка!
                          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

unchev написа:
                            Благодаря ви колеги, значи, газ в бутилката и газ на педала. Оня ден на втори като видях комшията как се мъчи да запали с Фордето, а фиата от раз направо бях най-годия човек на земята.
                            честито.дано и за напред да се гордееш с него
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Честито, колега, със здраве да си караш колата, дълго и безаварийно

Коментар

Working...
                              X