Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Argenta Coupe

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIRE 8V написа:
    Replay написа:
    Повечето проекти така като ги гледам са със старите емблеми, не са ли свързани с концепциите при избора на купе за старото "Купе".
    На мен ми направи впечатление, че на предпоследната снимка емблемата е различна, ако се загледате ще видите, че е..
    Да така е забелязах това затова казах "Повечето".
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
      Да така е забелязах това затова казах "Повечето".
      OK Но е наистина интересно, как на стар проект са сложили новата емблема
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

А аз пък си мисля че е старата емблема, тази която я слагат на Ритмо А защо на някои снимки е с джантите от Интеграле 8в/16в Дали пък първоначално не е трябвало да бъдат на 1 платформа и съответно 4х4 Някой ако има инфо ще е много интересно, също и откога започва разработката за Фиат Купе, от края на 87-ма или по-рано

Коментар

Купе(щото все още е едно на пазара) има съвсем малко общо с дизайна на "Пининфарина". Това новото, показано като проект по-напред по мое лично мнение е изключително безлично!Гледам друг проект се спряга за донор/наследник на "Купе"-...колко ще е сполучкив е съвсем друг въпрос. И нека не забравяме, Купето за времето си е било супер красива и решителна като дизайн за европейския пазар кола. В днешно време много трудно можеш да изпъкнеш толкова остро спрямо другите производители...http://www.infomotori.com/a_ITA_21887_1.html

Коментар

Working...
          X