Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една италианка в семейството ни :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още една италианка в семейството ни :)

Не е изцяло фиат, но е 99% фиат Ланчийка Зета си взехме, увеличихме автопарка с още едно дизелче - 2.1 TD - двигателя е на пежо така като го гледам, има всички екстри за модела, сменено радио със CD (без MP3) , което свири уникално силно и качествено :O Супер е, но за жалост не можахме да минем през кат ... минахме документите, канала и ни казаха "весели празници, след празниците елате само за номерата, без да се редите на опашките" ... да ви таковам таковата ... само 2 коли бяхме, на всички останали им дадоха номера пред нас ! Как може с чиста съвест да си тръгнат не мога да разбера, толкова ли е проблем още 2 коли ??? Сега трябва да чакаме 1 седмица за номерата и до тогава ще се чудим къде да я държим, че и каско не можем да й направим ... ще гледам до тогава аларма да й сложим, че поне каско да направим ... иначе е страхотна колицата, много върви, супер яко вози, малко скърцат някои пластмаси, но тя ще е предимно работна кола ... 6+1 места е, предните седалки се въртят и регулират във всички посоки както на всички подобни фиатски миниванове има 2 airbag-а отпред, - абе всички екстри за модела уж ... супер удобно е миниванчето и много се радвам, че баща ми беше твърдо решил да вземем Fiat Scudo, Fiat Ulysse или техните производни :D Сега задните седалки най-вероятно заминават и колата става товарна ... но нека да оправим първо регистрации, каско и консумативи първо ...Имам един въпрос - понеже е с двг 2.1 ТД на пежо - в пежо ли трябва да ходим за ремъците или във фиат ? Защото ако е във Фиат трябва да се чудя къде да я карам, а пежо, дори да не работят както трябва - поне не знам че е така :D
    Прикачени файлове

Много е хубава да ви е честита и много безавариини километри.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито!!! Аз също имам да се хваля. Днес брата взе Fiat Marea Weekend 99’ TD100. Не взехме JTD защото нямаше хубави до 5000 лв. Като цяло колата е ок, е има си дребни кусури, но ще ги оправим!
      Прикачени файлове
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Мерси, Тornado; Executer, честито и на брат ти, много безаварийни и на него ! Между другото - подписът ти е много верен

Коментар

Първо честито и на двамата за новите коли дано ги карате безаварийно, да попитам Executer за колко пари взехте Marea-тa и каква е цената на 1.9JTD.Благодаря.

Коментар

Колата я спазарихме за 4800. Има JTD-та за толкова също, но все нещо не им е в ред!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ако 1.9JTD всичко е на шест колко горе долу е цената. Ако може да се приеме, че за втора употреба може да се каже такова нещо. Много питам, ама борбата между Passat и Marea в семейството е "жестока".

Коментар

Working...
              X