Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данъци за автомобилите 2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Данъци за автомобилите 2008

Извадка от държавен вестник :
    Прикачени файлове
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Това за кой град е?
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

За всички градове важи. Точната сума сума се определя от общинският съвет във всякя община. Може да варира в посочените граници.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

А какво ще рече "от" толкова пари "до" толкова пари за KW ? По какво се определя колко да е точно ?
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Коментар

Бре не знам ама се плаша......
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ми не знам , ама като си сметнах моя данък на максималната цена за kW и ми стана лошо .... над 400 лв Ебати държавата

Коментар

Кога и къде ще бъдат обявени данъците за всяка община някой знае ли?Ще поизчакам май с прехвърлянето на колата...
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

500 лв. за колата, 500 лв. за апартамента... И к’во става? Вземат ми по 100 лв. на месец от заплатата. Еб@х ги в гYза няма да ги платя!
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е.....си ма....та !!! как ги мислят тия политици? Кви ще са тия данъци за старите ни коли незнам, ами ако си купя нова? Аз трябва да работя само за нея! И си мислех да взимам кола с минимум 200 к.с. , да ама ще е в някой друг живот!
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

...е нали уж щяха да поощряват купуването на по-нови коли бе? К’ъв е тоз коефицент "2" за моята ? А киловатите как се приравняват към конете?К’о ства в таз’ държава бе хора? Аз предлагам да направим стачка...и да запушим входно-изходните артерии на градовете в които живеем! Не бива така да продължава!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ами в България май е така , докато не ги притиснеш ,нищо няма да направят.Иска се една масова стачка и ще се оправи всичко, ама да е сериозна.П.С.:Мисля ,че 1 kW беше 1.36 К.с.

Коментар

Ако изляза сам да запуша Аспарухов мост - ще ме убият...а после ще ме арестуват , и накрая ще ме удавят...Как да се накара тоз’ народ да спре да търпи тази гавра бе?
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                            ...е нали уж щяха да поощряват купуването на по-нови коли бе? К’ъв е тоз коефицент "2" за моята ? А киловатите как се приравняват към конете?К’о ства в таз’ държава бе хора? Аз предлагам да направим стачка...и да запушим входно-изходните артерии на градовете в които живеем! Не бива така да продължава!
                            1 kilowatt = 1.34102209 HP (k.c.)
                            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Ето тук има данъчен калкулатор, който може да ви даде информация какъв ви е данъкът:http://nraapp01.nra.bg/calc_DD/calc_DD.jsp?calc=2
                              APRILIA Mille R '01

Коментар

Working...
                              X