Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря ти колега.Да от Драгичево го взех,и беше голяма борба Мисля,че в AUTO ITALIA са доста добри,е малко е скъпо

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Ами точно този двигател надали някой колега има личен опит Инъче много хора са доволни от Бобо - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814А инъче джамбазина май те е метнал - то 2.4 без турбо си е толкова коне Но не знам как са заобиколили акциза над 163 коня
      :не знам да са за обикаляли акциза

Коментар

Евалата колега - имаш две наистина страхотни люти италиански класики :D А едното 130ТС да не се продаваше преди 4-5 години в Капитолия?

Коментар

Не колега,едното съм го купувал от Враждебна,а другото заради ск. кутия

Коментар

А бе юноши бледни!!!!!!!!! Я вижте за к" ква кола става въпрос!!!!!!!!!!!! Кво сте ми се разписали тука К"ви данни имали другите бангии, коя как щяла да го бие!!!!!!!! 0-100 км. ясно ми после? Конете 170 ами момента? ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ - ЕДИН ОТ НАЙ - ДОБРИТЕ ФИАТИ, чиито собственик с най-голямо право от всички останали във форума се похвали. К"во да му снима двигателя човека нали не вървел и го биели Бравота, Пунтота, Типота, Лачии..........Колега Не ги слушай тия горе и лисицата като не стигнела гроздето викала, че било кисело
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Working...
            X