Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обожавам ги тези Стилота, а пък и в с този цвят изгледжа още по-добре. Страхотна колица със здраве да си я караш!
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Честито, колега, желая ти много приятни и безаварийни километри Колеги, силата на тази кола не е във вървежа, като една от спънките е Selespeed-а, а другата е теглото Иначе звучи добре, на хартия, но на чертата губи от "BravoHGT", "Punto GT/HGT", "Coupe 2.0" с турбо и без турбо... просто не е бегачка, особено с тия скорости

Коментар

Какво означа това Selespeed-а?
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Полу-автоматична роботизирана скоростна кутия - има един робот вътре, който натиска съединителя вместо теб, а ти само си цъкаш предавките нагоре/нодолу Казано на Горублянски - "типтроник"
          Прикачени файлове

Коментар

Всички ли са така?
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

С изключение на цвета - бомба е! Със здраве да си я караш и дълги безаварийни километри! Не знам защо , но жълтото винаги ми прилича на бакшиш... виж , ако беше червена... :D Абе не е ли време тези със СТИЛО-та да се преброим? :D
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                ...Абе не е ли време тези със СТИЛО-та да се преброим? :D
                Май сме 6 или 7
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                  nikki_sixx написа:
                  ...Абе не е ли време тези със СТИЛО-та да се преброим? :D
                  Май сме 6 или 7
                  Да си направим среща тогава!? Все сме сериозни (уж)Може да я направим в София , а?! :D
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Здравейте !!! Тъкмо се регнах във вашия форум и мн се кефя !!! Аз все още нямам кола, понеже нямам и книжка, защото съм на 17 години, но много се интересувам от коли и съм фен на Fiat и естествено нашата кола е именно Fiat Tempra 1.9 TDS !!! Та да си доидем на темата !!! Колата е супер, просто няма забележки освеееен липсата на съединител Но това си е мое мнение!!!! Позадрави на всички

Коментар

Kristiqn_TDI написа:
                      Та да си доидем на темата !!! Колата е супер, просто няма забележки освеееен липсата на съединител Но това си е мое мнение!!!!
                      Нещо не разбрах? Как така липса на съединител ? Да не е автоматик ?

Коментар

Ми по-на горе си пише!!! Тя не е пълен автоматик а полуавтоматик (типтроник) !!!!
                        Прикачени файлове

Коментар

Честито, колега!!! Това е най-яката модификация на Stilo!!! Единствено скоростната кутия Selespeed не e по моя вкус, ама те този мотор се среща изключително рядко с механична кутия. Карай си я с кеф и дано посещаваш сервизите само за смяна на консумативи. Имам само един съвет кам теб: много внимавай със скоростната кутия. Тя е доста разпространена сред по-новите Алфи. Имам приятели с такива и са разказвали, че ако не дай боже се счупи нещо, в България майсторите, които разбират за какво става въпрос се броят на пръстите на едната ръка. Да не говорим за ремонта...Р.С. А цвета е трепач!!! Не ги гледай какво ти пишат тука един-двама. Погледни герба на Abarth и ще разбереш за какво ти говоря. Години наред това е най-разпространения цвят за моделите Abarth. Едва в последната година се насочиха към по-модния напоследък бял цвят.
                          Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

jorko написа:
                            RoMeO_156_GTA написа:
                            jorko написа:
                            Stoyan_68 написа:
                            Това май ще е най-бързата италианка във форума.
                            и аз се сетих за твоето Пунто , по-скоро Стилото ще е най-бързата сток италианка във форума
                            Не говоря за моето пунто , а точно за сток колите ... какви са му данните за бързина на Стилото ?
                            В catalog.auto.ru го дават от 0 до 100 за 8,9 сек.Доста от другите Фиати са по бързи , например браво HGT 147hp е за 8,5 а 154hp за 8 секунди
                            FIAT Bravo_GT

Коментар

Колата е супер :D Честито !
                              FIAT Bravo_GT

Коментар

Kristiqn_TDI написа:
                                Fiat Tempra 1.9 TDS.......Ми по-на горе си пише!!! Тя не е пълен автоматик а полуавтоматик (типтроник) !!!!
                                ?!

Коментар

Working...
                                X