Обожавам ги тези Стилота, а пък и в с този цвят изгледжа още по-добре. Страхотна колица със здраве да си я караш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума
Collapse
X
-
Честито, колега, желая ти много приятни и безаварийни километри Колеги, силата на тази кола не е във вървежа, като една от спънките е Selespeed-а, а другата е теглото Иначе звучи добре, на хартия, но на чертата губи от "BravoHGT", "Punto GT/HGT", "Coupe 2.0" с турбо и без турбо... просто не е бегачка, особено с тия скорости
Коментар
-
Здравейте !!! Тъкмо се регнах във вашия форум и мн се кефя !!! Аз все още нямам кола, понеже нямам и книжка, защото съм на 17 години, но много се интересувам от коли и съм фен на Fiat и естествено нашата кола е именно Fiat Tempra 1.9 TDS !!! Та да си доидем на темата !!! Колата е супер, просто няма забележки освеееен липсата на съединител Но това си е мое мнение!!!! Позадрави на всички
Коментар
-
Честито, колега!!! Това е най-яката модификация на Stilo!!! Единствено скоростната кутия Selespeed не e по моя вкус, ама те този мотор се среща изключително рядко с механична кутия. Карай си я с кеф и дано посещаваш сервизите само за смяна на консумативи. Имам само един съвет кам теб: много внимавай със скоростната кутия. Тя е доста разпространена сред по-новите Алфи. Имам приятели с такива и са разказвали, че ако не дай боже се счупи нещо, в България майсторите, които разбират за какво става въпрос се броят на пръстите на едната ръка. Да не говорим за ремонта...Р.С. А цвета е трепач!!! Не ги гледай какво ти пишат тука един-двама. Погледни герба на Abarth и ще разбереш за какво ти говоря. Години наред това е най-разпространения цвят за моделите Abarth. Едва в последната година се насочиха към по-модния напоследък бял цвят.Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
jorko написа:RoMeO_156_GTA написа:jorko написа:Stoyan_68 написа:Това май ще е най-бързата италианка във форума.FIAT Bravo_GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар