От една седмица съм с този звяр и реших да ви се представя. Ето ме и мен , малко съм мръсничка , но това е от времето.Темата беше поместена в неподходящ раздел. Честита да ти е колицата колега, но не и в раздел "Консултации", пък ние, администраторският състав на форума, ти пожелаваме да не се налага повече да пускаш теми в раздел "Консултации". Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума
Collapse
X
-
Ами точно този двигател надали някой колега има личен опит Инъче много хора са доволни от Бобо - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814А инъче джамбазина май те е метнал - то 2.4 без турбо си е толкова коне Но не знам как са заобиколили акциза над 163 коняFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ако искаш хвърли едно око в www.axm-auto.com да добиеш представа за ценитеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Честито! Изглежда жестока! Навигацията бачка ли и кава карта има на България? Всички екстри... е слагаш една кожа за 1000 кинта и ги имаш :D много добре стои на стилото. Между другото преди 3-4 седмици в АИ се продаваше едно такова 2003г., 65000км за 14500, обаче лилаво . Един приятел ми извади душата да съм го зимал и да съм продавал мойто, ама аз докато се накумя и то... се шмугна в храстите.Това май ще е най-бързата италианка във форума. Опс, тоя еърбег що свети?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:jorko написа:Stoyan_68 написа:Това май ще е най-бързата италианка във форума.
Коментар
-
Е, да сток, мисля, че тия са верни:http://www.globalcar.com/datasheet/F...arth.htmМда, ако някой изкара купе 2.0 турбо примрно....Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Честита да ти е колега И безаварийна..Иначе дам и 1 кожа ако си сложиш..и принципно има и 1 17 джанти дето стоят доста добре ако си ги намериш за през лятото да си с тях става красавица , ако ти ще си взимаш 1 бели стоят доста добре на това жълто.Иначе по офф-а от бързите се нарежда имаме купета 2.0 турбо за 16в съм сигурен за 20в не толкоз Трябва ни сега мареа 2.0 20в турбо сегаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар