Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ново Stilo Abarth 2.4 turbo I във форума

От една седмица съм с този звяр и реших да ви се представя. Ето ме и мен , малко съм мръсничка , но това е от времето.Темата беше поместена в неподходящ раздел. Честита да ти е колицата колега, но не и в раздел "Консултации", пък ние, администраторският състав на форума, ти пожелаваме да не се налага повече да пускаш теми в раздел "Консултации". Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
    Прикачени файлове

Колега да ти е честита .Дай някоя снимка и на двигателя :D че то Стилото Абарт заводски е само 2.4 без турбо
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колега сигурно си прав може и да е без турбо, не сам в час, като го взех така ми казха Стило Абард 2.4 турбо 170 кс с всички екстри.Имаше да гледам много неща. но в най - скоро време ще го снимам и ще драсна и другите ТТ данни. ЕТО го и от вътре ;
      Прикачени файлове

Коментар

Със здраве да си я караш колега!Изглежда страхотно и аз ще чакам да видя мотора
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Та колеги да си дойдем на думата чакат ме масла филтри и т.н. Моля за съвет Каде и Какво ще е най - добре ???? Ако имате опит или инфо. моля споделете да знам колко ще ми струва Новата Година

Коментар

Ами точно този двигател надали някой колега има личен опит Инъче много хора са доволни от Бобо - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814А инъче джамбазина май те е метнал - то 2.4 без турбо си е толкова коне Но не знам как са заобиколили акциза над 163 коня

Коментар

Ако искаш хвърли едно око в www.axm-auto.com да добиеш представа за цените
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Честито! Изглежда жестока! Навигацията бачка ли и кава карта има на България? Всички екстри... е слагаш една кожа за 1000 кинта и ги имаш :D много добре стои на стилото. Между другото преди 3-4 седмици в АИ се продаваше едно такова 2003г., 65000км за 14500, обаче лилаво . Един приятел ми извади душата да съм го зимал и да съм продавал мойто, ама аз докато се накумя и то... се шмугна в храстите.Това май ще е най-бързата италианка във форума. Опс, тоя еърбег що свети?
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                  Това май ще е най-бързата италианка във форума.

Коментар

jorko написа:
                    Stoyan_68 написа:
                    и аз се сетих за твоето Пунто , по-скоро Стилото ще е най-бързата сток италианка във форума

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      jorko написа:
                      Stoyan_68 написа:
                      и аз се сетих за твоето Пунто , по-скоро Стилото ще е най-бързата сток италианка във форума
                      Не говоря за моето пунто , а точно за сток колите ... какви са му данните за бързина на Стилото ?

Коментар

Е, да сток, мисля, че тия са верни:http://www.globalcar.com/datasheet/F...arth.htmМда, ако някой изкара купе 2.0 турбо примрно....
                        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Честита да ти е колега И безаварийна..Иначе дам и 1 кожа ако си сложиш..и принципно има и 1 17 джанти дето стоят доста добре ако си ги намериш за през лятото да си с тях става красавица , ако ти ще си взимаш 1 бели стоят доста добре на това жълто.Иначе по офф-а от бързите се нарежда имаме купета 2.0 турбо за 16в съм сигурен за 20в не толкоз Трябва ни сега мареа 2.0 20в турбо сега
                          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито и от мен! Не съм и предполагал, че жълтия цвят ще му отива толкова много!?!?
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Колата е супер. Честито и много безаварийни с нея.

Коментар

Working...
                              X