BULLDOG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Добло Панорама 1.3 Multijet - за и против!
Collapse
X
-
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Милен написа:Иначе като позиция на водача, видимост, стабилност и лекота на управлението нямам забележки, с изключение на това, че в огледалото, което е вътре, виждаш подглавника на средната задна седалка. За сметка на това страничните огледала са идеални.FIAT Doblo 1,3 mjet 16v '2007
Alfa Romeo 164 Super 2,5 TD '94
Коментар
-
Милен написа:В офиса имаме Добло Панорама с 1.9 120 к.с. двигател. Колата наистина е комфортна (за баничарка), двигателят е достатъчно мощен и пъргав до към 120-140 км/ч, но и малко лаком - в софийските задръствания разходът е 9-10. Според мен е много. На извънградско не знам дали скоро е засичан - колега ще го кара по празниците нагоре-надолу и ще го помоля да го погледне. Освен това при скорости над 140 не мисля, че има нужната пъргавина и демараж за кола с такъв двигател. Обяснявам си го (както и липсата на серийни хубавини като климатика, радиото и т.н.) с концепцията на този автомобил - замислен за товарен (с произтичащите настройки на трансмисии, окачване и т.н.), преобразен като семеен. Иначе като позиция на водача, видимост, стабилност и лекота на управлението нямам забележки, с изключение на това, че в огледалото, което е вътре, виждаш подглавника на средната задна седалка. За сметка на това страничните огледала са идеални.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:Торнео Кънект е 33 000 35000 Кеди Лайф е 36000.Къде вървиш с Доблото за тез пари?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
BULLDOG написа:Торнео Кънект е 33 000 35000 Кеди Лайф е 36000.Къде вървиш с Доблото за тез пари?APRILIA Mille R '01
Коментар
-
BULLDOG написа:Ами само 64 000 на Кънект.Кеди само съм тествал.Просто ДОБЛО за 32000лв си е НАБУТКА.APRILIA Mille R '01
Коментар
-
Най малкото че Форда е бил Ван на годината а Добло не е.Форда е е в пъти по стабилен!!! ОТ ОПИТ!!!По широк е!Има АБС,2 еърбег-а!!!По комфортен е в пъти!!!Има перфектна видимост с изключение на предните колонки които са доста опасни понякой път в комбинация с големите огледала.Има мъртва точка там.И това на цена 34 000лв с ДДС април 2006-та!!! Минус е че гори 7 и нагоре,за разлика от Добло което предполагам около 6.Но Форда вдига 175-180!Като до 140 е доста добре.Гори 7.5 при 140км и шуми поносимо.При 180 гори около 10.5.Хайде чакам сега инфо за ДОБЛО! Ама от хора които са карали,а не такива дето имали във фирмата само.Лично аз съм карал доста автомобили и мога да преценя къде има минуси и къде плюсове.За ДОБЛО незнам само предполагам.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:Най малкото че Форда е бил Ван на годината а Добло не е.Форда е е в пъти по стабилен!!! ОТ ОПИТ!!!По широк е!Има АБС,2 еърбег-а!!!По комфортен е в пъти!!!Има перфектна видимост с изключение на предните колонки които са доста опасни понякой път в комбинация с големите огледала.Има мъртва точка там.И това на цена 34 000лв с ДДС април 2006-та!!! Минус е че гори 7 и нагоре,за разлика от Добло което предполагам около 6.Но Форда вдига 175-180!Като до 140 е доста добре.Гори 7.5 при 140км и шуми поносимо.При 180 гори около 10.5.Хайде чакам сега инфо за ДОБЛО! Ама от хора които са карали,а не такива дето имали във фирмата само.Лично аз съм карал доста автомобили и мога да преценя къде има минуси и къде плюсове.За ДОБЛО незнам само предполагам.FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
BULLDOG написа:Най малкото че Форда е бил Ван на годината а Добло не е...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:BULLDOG написа:Най малкото че Форда е бил Ван на годината а Добло не е...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар