Здравейте,В Петък поръчах Фиат 500 за съпругата ми! Очаква се да е тук през Април!Алтернативата беше Мазда 2 новата или Мини на старо!Надявам се че не съм сбъркал!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ 500 си поръчах
Collapse
X
-
Явор Митев
.....чак ме хваща срам, кат си спомня колко ревах преди два месеца....хахаха.....Колега, извинявай за спама, обаче до скоро коментирахме темповете на работа на АИ...гледам че са се усъвършенствали в тази насока...а на теб завиждам за търпението...
Коментар
-
Поръчах го без да съм го виждал на живо дано да не съм сбъркал. Отзивите в Автобилд са много добри за сега - хем не е Голф :D Ако чаках до го видя щеше да дойде тук чак в края на годината!Спряхме се на 1.2 69 к.с. Лоундж + ESP Дават му разход 6.4 градско, на 4.3 извън градско.Ускорение от 0-100, 12.9 сек.Тъпкан е с екстри! Не може да се поръча отопление на седалките!F31 BMW 320d
Коментар
-
ХМ - как питаш такова нещо бе човек? цяла европа е луднала по тая кола. само че аз бих поръч 100 коньовата версия бяла"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
nanio написа:Бре, че не са ли прекалено много 4 месеца ??Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
nanio написа:Бре, че не са ли прекалено много 4 месеца ??Иначе - честито за колицата! На мен също ужасно ми харесва, въпреки че никога не съм си падал по малките коли. Но напоследък с тези цени на горивата взех да се замислям за нещо малко... Ще чакаме напролет като я вземете, на някоя от срещите да я разгледаме наживо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар