Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горд собственик на Фиат Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горд собственик на Фиат Мареа

Здравейте на всички , нов съм тук в този форум вече съм разговарял и съм искал съвети на някои от вас за което съм благодарен на хората който ми откликнаха.Но това не е основната причина, Вече съм ГОРД собственик на Фиат Мареа 2.4TD 125 благодарение на всички помогнали да избера правилния автомобил за мен.С две думи много съм доволен от автомобила за тези 10-тина дни от който имам честа да го карам , истината е че имах предубеждение към марката но това май е мит за старите и модели.Ето и малко снимки на красавицата, както и красавеца под предния капак. Та това е новата ми придобивка.

r_osen@yahoo.com

Ами ЧЕСТИТО адаш. Много безаварийни километри ти пожелавам с новата Фиат-ка. С тоя 2.4 ЖТД, трябва да е голям звяр.
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Благодаря и аз за пожеланието , ми какво да ти кажа върви доста подобавачно в ниските а жената само следи дали съм стигнал 2000 об и ако да се хваща яко за дръжката на вратата и опъва краката в момент на изчакване. Барне ли турбината излита доста бързо.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Честито, колега!Това е наистина една хубава кола,не просто хубава, а красавица!
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Честито и от мене!Много лачена! :D
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Много хубава си уцелил. Чак и с пръскалки на фаровете и странични Airbag-ове. Да не ти създава ядове и само масло и нафта да наливаш
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Колата е убиец, батка. Много е добра.Честито и много положителни емоции с новия автомобил.
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

И аз още не мога да и се нарадвам и се извинявам за забавянето във форума, но не можех да се логвам, но вече всичко е ок.

r_osen@yahoo.com

Коментар

много хубава кола, а мен яко ме разубеждават, че фиата е кола с много ’’косури’’. Аз много искам да си взема марея, но по малкия двигател 1.9 TD. Моля споделете мнението си за тях, защото ми казаха, че имат слаба скоростна кутия.

Коментар

kalio написа:
                    много хубава кола, а мен яко ме разубеждават, че фиата е кола с много ’’косури’’. Аз много искам да си взема марея, но по малкия двигател 1.9 TD. Моля споделете мнението си за тях, защото ми казаха, че имат слаба скоростна кутия.
                    И аз бях точно на твоито място но като се замислиш тези отрицателни думи са за старите фиати от някаде бях чул че след 2000г каквото и да вземеш се е тая аз имах предобеждение към фиатите но наистина цена качество това е можеби наи добрия избор.Единствения ми съвет е да е 1.9 JTD особено ако си намериш 1.9JTD 110 HLX иначе напрактика като гледам разхода на колегите между 1.9 и 2.4 не е повече от 0.5-1.5 л на 100.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Ееее честита да ти е колега, много е лачена красавицата!!Много безаварийни километри с новата кола!!!

Коментар

Marea Bipower написа:
                        Ееее честита да ти е колега, много е лачена красавицата!!Много безаварийни километри с новата кола!!!
                        Много благодаря имам малък проблем и моля някой, ако има представа да се изкаже, но да не нарущаваме вижте Тук

r_osen@yahoo.com

Коментар

Working...
                        X