stef написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пуска нов почти спортен турбодизел
Collapse
X
-
sev написа:stef написа:просто фиат, ама БМВ вече имат такъв мотор и си го вграждат доста успешно вече във 3-та серия от 3,0 литра 306 к.с"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
sev написа:stef написа:просто фиат, ама БМВ вече имат такъв мотор и си го вграждат доста успешно вече във 3-та серия от 3,0 литра 306 к.сTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Че какво му е да продаваш двигатели? Хонда зле ли са като продават сигурно 2 пъти повече двигатели от автомобили?Нека разработят добри двигатели пък...Аз съм доволен - СААБ с двигател на ФИАТ - това е като Джеймс Хетфийлд дето пя с Алис ин Чейнсlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
Lane Staley написа:Аз съм доволен - СААБ с двигател на ФИАТ - това е като Джеймс Хетфийлд дето пя с Алис ин Чейнс
Коментар
-
stef написа:sev написа:stef написа:просто фиат, ама БМВ вече имат такъв мотор и си го вграждат доста успешно вече във 3-та серия от 3,0 литра 306 к.с"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Така е, може да се водят 2.5, 3.0, 3.5, но са три хиляди кубика..иначе новия дизел дето е с двете турбини е 286, бензина с две турбини е 306 - дизела е 3сд бензина 335i.Ако сметнеш Фиат изкарват повече коне от 1.9 от колкото бмв-то от 3-те там с 14 кончета е по малко от 300 а най-мощният 1.9 казвате, че ще 210 тва си е над литър/100 коня мощност.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар