Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пуска нов почти спортен турбодизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stef написа:
    просто фиат, ама БМВ вече имат такъв мотор и си го вграждат доста успешно вече във 3-та серия от 3,0 литра 306 к.с
    да, но ако не беше ФИАТ...БМВ нямаше да имат този мотор :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
      stef написа:
      просто фиат, ама БМВ вече имат такъв мотор и си го вграждат доста успешно вече във 3-та серия от 3,0 литра 306 к.с
      до колкото знам в 3ката се вгражда двг 2993 куб. см с 231к.с./4000о.м. не знам да имат такъв двг с 306 к.с.... но и да имат едва ли е от отдавна?
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

може да е съвсем нов тоя моториначе наистина има 231 конякакто и 286, ама той е 3,5306 коня има бензин, но и той е 3,5

Коментар

sev написа:
          stef написа:
          именно, фиат разработват мотора а не го вграждат първи във автомобилите си защо ПС иначе тройката на бмв се води 335, но мотора е 3,0 кубика
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Че какво му е да продаваш двигатели? Хонда зле ли са като продават сигурно 2 пъти повече двигатели от автомобили?Нека разработят добри двигатели пък...Аз съм доволен - СААБ с двигател на ФИАТ - това е като Джеймс Хетфийлд дето пя с Алис ин Чейнс
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

stef написа:
              именно, фиат разработват мотора а не го вграждат първи във автомобилите си защо ПС иначе тройката на бмв се води 335, но мотора е 3,0 кубика
              този сигурно си е разработка на германцитеа колкото до мотор в СААБ-а...догодина ще е във ФИАТ и то с пълния си блясък - 190 к.с.

Коментар

Lane Staley написа:
                Аз съм доволен - СААБ с двигател на ФИАТ - това е като Джеймс Хетфийлд дето пя с Алис ин Чейнс
                Ей тва ме разби от смях Иначе по темата - ей такъв двигател искам да го пробвам 400 н.м. но на лекичка колица, като 500 например

Коментар

stef написа:
                  sev написа:
                  stef написа:
                  всъщност, 335d е с ДВГ 3000 куб. см., но не е 306 к.с. а 286 к.с.но както и да е - определено и ДВГто на Фиат не е лош
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Така е, може да се водят 2.5, 3.0, 3.5, но са три хиляди кубика..иначе новия дизел дето е с двете турбини е 286, бензина с две турбини е 306 - дизела е 3сд бензина 335i.Ако сметнеш Фиат изкарват повече коне от 1.9 от колкото бмв-то от 3-те там с 14 кончета е по малко от 300 а най-мощният 1.9 казвате, че ще 210 тва си е над литър/100 коня мощност.
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                    X