Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Гранде Пунто 1.4 Т Спортинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Гранде Пунто 1.4 Т Спортинг

възражда се спортния дух на Фиат!повечеЦена: £11,995Двигател: 1.4-litre 4-cyl turboМощност: 120bhp0-62mph: 8.9 secondsМакс скорост: 121mphСтандартно оборудване: спортни седалки, 17-инчови джанти, Синзъб, бодикит, ESC, 6 възглавници, кожен волан

За 1.4 са му намалили конете което е малко гадно....
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Има си версия със 150к.с., просто това е версия с междинна мощност между 95к.с. и 150к.с., в отговор на надъхания дизел 130к.с., който отново изостава по всички параграфи

Коментар

Е има си турбинка 130 верно дизел...има си и турбинка 150 за какво 120...

Коментар

nasty написа:
          То по зле от пунто мк1 1.4гт
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Бензиновите двигатели имат 95к.с. и 120к.с. Дизеловите двигатели имат 90к.с. и 130к.с. А 150-155к.с. е само "Абарт" Не виждам нищо лошо и нелогично в това разпределение на мощностите, защото аз може да искам по-мощен двигател от 1.4 95к.с., но да нямам пари за версията "Абарт" или да не искам 18" джанти, суперспортни седалки и прочие... Просто модела "Sport" 120к.с. е междинна версия между 95к.с. и "Абарт", с по-ниска цена, с по-разтоварен двигател, което предполага повече здравина, сигурно и с по-евтино обслужване За мен има логика

Коментар

е дам аз съм със спортинг 86 коня..ограничителя е до 7100 и някой др леки екстри има.Добре но тогава не разбирам..повечето други марки имат по 200 коня спортните модели,фиат не...само абарт-а дето е супер спортен.Искам и кончета да има и лукс малко не да е оглозгано.На такова купе 200 не са малко..Та ако ще да е с 200 да има и по цивилна версия.

Коментар

nasty написа:
                е дам аз съм със спортинг 86 коня..ограничителя е до 7100 и някой др леки екстри има.Добре но тогава не разбирам..повечето други марки имат по 200 коня спортните модели,фиат не...само абарт-а дето е супер спортен.Искам и кончета да има и лукс малко не да е оглозгано.На такова купе 200 не са малко..Та ако ще да е с 200 да има и по цивилна версия.
                за Abarth ще има спортне кит, който прави мощноста около 180-190 к.с. .... от 1.4 двигател п.п. "обикновенния" Abarth, е 155 к.с.
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

честно казано малко ме съмнява надежността на този 1.4 литрив мотор с толкова много коне изтискани от него ... иначе напоследък доста взех да се заглеждам по "големия брат" и започнаха да ми се въртят разни идейки
                  Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Filcov написа:
                    честно казано малко ме съмнява надежността на този 1.4 литрив мотор с толкова много коне изтискани от него ... иначе напоследък доста взех да се заглеждам по "големия брат" и започнаха да ми се въртят разни идейки
                    Ако случайно решиш да си продаваш колата, моля те пиши ми едно ЛС, преди да пуснеш обявата

Коментар

Grisha написа:
                      nasty написа:
                      То по зле от пунто мк1 1.4гт
                      Абе хора, за какво са ви такива мощни и бързи коли!? Аз наскоро си купих ново "Гранде" и то с 1.2 мотор. Колата си върви перфектно. Тя ще ми е таман шестия Фиат, така че имам наблюдение върху марката. Колата е толкова красива и страхотна и отвътре и отвън..., чееее просто нямам думи. А и като гледам тази на снимката...тя е с "нашенска", демек с UK регистрация. Мисълта ми е, че шанса да и почустваш всичките "коне в галоп" е минимален.
                      Fiat Uno75 iE
                      Fiat Uno 45 i 55iE
                      Fiat Uno 50 -Първият УЧЕБЕН Фиaт в София
                      Fiat Punto 1,2/8V-2002
                      Fiat Grande Punto 1.2/8V-2007

Коментар

Working...
                      X