Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat показа новата Croma

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отпред-Алтеа, отзад и отстрани-Хюндай Санта Фе. Можело е да се постараят повече за екстериора. За интериора-без забележки.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
      Отпред-Алтеа, отзад и отстрани-Хюндай Санта Фе. Можело е да се постараят повече за екстериора. За интериора-без забележки.
      Как ли не , италиянците които създават дизайна на толкова автомобили ще вземат да крадат от Хюндай Искрено ме разсмя :D
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Незнам момчета, но да се твърди, че тази крома е със страшен , авангарден или ексцентичен дизайн подобно на доста други модели на фият през годините чиито дизайн именно ги е продавал е просто налудничево! Това е един мега скучен модел поне според мен (както и повечето от произвежданите автомобили на която и да е компания)! Аз съм дългогодишен ползвател на старата крома която имам и до ден днешен и ще си я пазя независимо колко коли имам, и ако се предлагаше чисто нова 100 пъти бих я предпочел пред това вано/комби !!! А и момента с визията на седан съчетана с функцюлността на хечбек е уникално съчетание познато само в кромата и сеат толедо малко по-късно! А сега доста модели залагат точно на това!!! Но за мен модели като Крома и Типо са база на многослови обсъждания заради това спирам до тук!!!!
        Croma CHT
        Croma 1.9 multijet

Коментар

Working...
        X