Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat показа новата Croma

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat показа новата Croma

Италианският автомобилен гигант Fiat представи новата версия на многофункционалния си модел Croma. Наследил основните качества на своя предшественик, новото предложение гарантира още по- просторен и комфортен интериор, по- стилен дизайн, както и богата гама динамични двигатели. Основната идея при разработването на новата Croma на Fiat е била тя да бъде в състояние да посрещне високите и изключително разнородни изисквания на младите семейства. За целта, визията на автомобила е достатъчно динамична, но и сдържана, интериорът е луксозно- спортен, вътрешното пространство е голямо, а двигателите са мощни, но и икономични. Основните габарити на новата Croma са дължина 478 см, ширина 177 см и височина 160 см. Междуосието на автомобила е 270 см. Товарното пространство на модела предлага вместимост от 500 литра, които нарастват до 1 610 литра при сгънати облегалки на задните седалки. Сериозно внимание в интериора на Fiat Croma е обърнато и на мултимедията. Като оборудване се предлагат DVD плейър, Blue&Me(TM), Interscope Sound System’ Hi-Fi и CONNECT Nav Plus. В екипировката са включени също така и круз- контрол, сензори за дъжд, паркинг сензори, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, адаптивни предни светлини и много др.Новата Croma на Fiat ще може да бъде оборудвана с 2.4 литров Multijet двигател с максимална мощност 200 конски сили, който е комбиниран с шестстепенна роботизирана предавателна кутия. Другите две турбодизелови предложения в гамата на модела са 1.9 литрови с максимални мощности 120 и 150 конски сили. Бензиновите варианти са два- 1.8 литра, 140 к.с и 2.2 литра, 147 к.с, и се предлагат с петстепенна механична предавателна кутия (опция за роботизирана при по- мощната версия). Дизеловите агрегати стандартно са екипирани с шестстепенна механична трансмисия. www.auto-press.net
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

мдаа- дизайна е голяма крачка напред, в сравнение с предната - на мен старата ми мязваше на кит - без да обишдам животинката...
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Е като се задомя ке си взема една такава...
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Дано тая пожъне повече късмет от старата

Коментар

Определено крачка напред! Много ми харесва! Малко коли има такива хем красиви, хем практични! Добре са се справили!"Сега е наред малката Panda, която също ще бъде обновена в новата фирмена стилистика. "
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

ААааа Красавица. Достоен конкурент на всичко ново което се появява на пазара.
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ако пак е само комби, да не се надяват на голям успех...Една лусозна кола трябва да е седан, според мен поне.

Коментар

Много хваща окото!
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Вече я има в www.fiat.it

Коментар

На мен ми прилича на напомпано Гранде Пунто

Коментар

Тук има още доста снимки на новата Крома, достойни за нашите десктопи: http://www.autoblog.bg/gallery/index...=129&current=4
                      Прикачени файлове
                      Space Star 1.9 DID

Коментар

Няма ли да има Крома седан Съгласен съм с ImmortalП.С на мен ми напомня по-скоро за Браво отпред
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Няма ли да има Крома седан Съгласен съм с ImmortalП.С на мен ми напомня по-скоро за Браво отпред
                          То май Пунто, Браво и Croma - всичките си мязат отпред.
                          Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

Днес видях една от актуалните "Кроми" и се замислих, колко малко има от тях по улиците!Независимо че харесвам много марката "Фиат", независимо че е пълна с екстри определено това не е най-хващащия окото автомобил по родните улици!
                            FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                            FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                            FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Някой има ли повече инфо за тези красавици ?

Колеги има ли вече данни как се държат тези колици във времето ? Скъпо ли е за поддръжка ? Окачването издържа ли на нашите дороги ? Много съм мераклия за такава и е точната колица за 4членното ми семейство Това че е комби е разбираемо от моята гледна точка и е много добре. Що се отнася до километража мисля че е по- удобен с тези цифри т.е. съобразен е с новите правила. Градско - 50 извън - 90 магистралата 130 по- удобно е да са такива числата чисто по-ергономично. Нещо обаче не ги виждам нито по улицата нито в Мобилето т.е. Има ли некви други кусури освен високата все още цена ??? Само в mobile.de видях от 11.000 евра нагоре
                              Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

Working...
                              X