Италианският автомобилен гигант Fiat представи новата версия на многофункционалния си модел Croma. Наследил основните качества на своя предшественик, новото предложение гарантира още по- просторен и комфортен интериор, по- стилен дизайн, както и богата гама динамични двигатели. Основната идея при разработването на новата Croma на Fiat е била тя да бъде в състояние да посрещне високите и изключително разнородни изисквания на младите семейства. За целта, визията на автомобила е достатъчно динамична, но и сдържана, интериорът е луксозно- спортен, вътрешното пространство е голямо, а двигателите са мощни, но и икономични. Основните габарити на новата Croma са дължина 478 см, ширина 177 см и височина 160 см. Междуосието на автомобила е 270 см. Товарното пространство на модела предлага вместимост от 500 литра, които нарастват до 1 610 литра при сгънати облегалки на задните седалки. Сериозно внимание в интериора на Fiat Croma е обърнато и на мултимедията. Като оборудване се предлагат DVD плейър, Blue&Me(TM), Interscope Sound System’ Hi-Fi и CONNECT Nav Plus. В екипировката са включени също така и круз- контрол, сензори за дъжд, паркинг сензори, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, адаптивни предни светлини и много др.Новата Croma на Fiat ще може да бъде оборудвана с 2.4 литров Multijet двигател с максимална мощност 200 конски сили, който е комбиниран с шестстепенна роботизирана предавателна кутия. Другите две турбодизелови предложения в гамата на модела са 1.9 литрови с максимални мощности 120 и 150 конски сили. Бензиновите варианти са два- 1.8 литра, 140 к.с и 2.2 литра, 147 к.с, и се предлагат с петстепенна механична предавателна кутия (опция за роботизирана при по- мощната версия). Дизеловите агрегати стандартно са екипирани с шестстепенна механична трансмисия. www.auto-press.net
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat показа новата Croma
Collapse
X
-
мдаа- дизайна е голяма крачка напред, в сравнение с предната - на мен старата ми мязваше на кит - без да обишдам животинката..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Определено крачка напред! Много ми харесва! Малко коли има такива хем красиви, хем практични! Добре са се справили!"Сега е наред малката Panda, която също ще бъде обновена в новата фирмена стилистика. "||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Тук има още доста снимки на новата Крома, достойни за нашите десктопи: http://www.autoblog.bg/gallery/index...=129¤t=4Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Днес видях една от актуалните "Кроми" и се замислих, колко малко има от тях по улиците!Независимо че харесвам много марката "Фиат", независимо че е пълна с екстри определено това не е най-хващащия окото автомобил по родните улици!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Някой има ли повече инфо за тези красавици ?
Колеги има ли вече данни как се държат тези колици във времето ? Скъпо ли е за поддръжка ? Окачването издържа ли на нашите дороги ? Много съм мераклия за такава и е точната колица за 4членното ми семейство Това че е комби е разбираемо от моята гледна точка и е много добре. Що се отнася до километража мисля че е по- удобен с тези цифри т.е. съобразен е с новите правила. Градско - 50 извън - 90 магистралата 130 по- удобно е да са такива числата чисто по-ергономично. Нещо обаче не ги виждам нито по улицата нито в Мобилето т.е. Има ли некви други кусури освен високата все още цена ??? Само в mobile.de видях от 11.000 евра нагореFiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар