Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТИКЕРИ - ПРОЧЕТЕТЕ!
Collapse
X
-
hit-ko написа:Яворе, виждаш, че никой не поставя вьпроса за цената! Аз не сьм и предполагал, че за толкова мальк тираж ще излязат по 1 лв! Това просто не е вьзможно! Важното в момента е срока на изпьлнение. И при мен , вместо 10, стават 5! Надявам се, че си получил адреса?Продьлжавай с инициативата и успех!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Mitko написа:everton написа:колега, ако ти е удобно ще ги пратиш ли по куриер.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mitko написа:За всички желаещи в мен има известно количество стикери за безплатно предоставяне. Стикерите са за външно и вътрешно залепване. Има с бял фон, има и прозразчни. Бройката не е голяма защото колегата bubachko пусна само един печатен лист за проба.
Коментар
-
Mitko написа:За всички желаещи в мен има известно количество стикери за безплатно предоставяне. Стикерите са за външно и вътрешно залепване. Има с бял фон, има и прозразчни. Бройката не е голяма защото колегата bubachko пусна само един печатен лист за проба.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Mitko написа:Запазени стикери досега:1. everton - 5 броя за вътрешно залепване с бял фон2. sev - 1бр. вътрешно залепване с бял фон и 1бр. вътрешно залепване прозрачен3. crash73 - 1бр. вътрешно залепване с бял фон4. Deyan Marinov - 2бр. вътрешно залепване с бял фонОстават още:- вътрешно залепване прозрачни - 16 бр.- външно залепване с бял фон - 17 бр.- външно залепване прозрачни - 16 бр., но ще те помоля ако няма други желаещи колеги, на еverton (тоест аз ) да прибавим към 5 броя бели за вътрешно залепване и 5 броя вътрешно залепване прозрачни, ако е удобно разбира се. в радиус от 500 метра сме 7 фиата, но приятелите нямат компове. изпрати ги ако може на адреса който по горе е дал колегата stef. благодаря предварително.
Коментар
-
Митко освен двата с вътрешно залепване с бял фон, може ли и два с вътрешно но прозрачни- мисля да пробвам да ги залепя от вътрешната страна на стоповете и като светят вечер да се вижда- дали ще станеИли на някое друго място ще измисля но да ги осветява светлина от вътре за да се виждат вечер-мисля че ще стане яко
Коментар
-
Митко, ще помоля за 2 бр. от тези за вътрешно залепване с бял фон. Тъй като у дома е съмнително да ги получа, ето служебния ми адрес: 5500 Ловеч, ул."Райна Княгиня" 1а, "ВиК" АД - Ловеч, инж. СтефановFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
съжалявам за въпроса, но в крайна сметка как ще става поръчването ? С писмо и парички вътре или по банков път ? Понеже ще искам 2 стикера за вътрешно залепване ... дали ще са 2 или 4 лева - важното е, че ще се познаваме ... Макар, че дизайна много не ми харесва, но ще се примиря, заради добрите съчленове
Коментар
-
Дали ще се намери едно стикерче и за мойта колица? Вътрешно прозрачно? Ако ли пък не, ще си направя сам, имам .cdr файловете, работя в тази сфера, нямам проблемА, между другото, така или инак се занимавам с външна реклама и брандиране на коли, ако имате желание за отпечатване на някакъв тираж от тези или други стикери (абе изобщо на каквото трябва за клуба), свиркайте. С преференциални цени, да не кажа почти безплатно, ще ги направим. За качеството, аз отговарям. И понеже прочетох, някакъв абсурдизъм, че в Хасковската печатница казали че логото трудно се било печатало огледално, и поискали повече пари на бр., само ще кажа, че са го направили зада ви вземат парите, няма нищо подобно като трудно печатане огледално. Все е тая дали ще печаташ визитка огледално или билборд. Печата е еднакъв! Просто явно са излакомели, не че 2 кинта на бр., ми е много, все ми е тая, ама реално производствената цена на един такъв бр., е около 30-40 ст., с надценката макса би следвало да е левче. Както и да е, предлагам просто да ви помогна ако срещате трудности със стикерите и не само с тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар