Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СТИКЕРИ - ПРОЧЕТЕТЕ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    аз бих искал и от двата вида - предлага ли се такава екстра?Един отзад над номера (където на аватара се вижда надписа), и други два - отстрани на малките стъкла (триъгълните) отвътре.Парите не са проблемВъпроса е колко да пращам? 2.2+1 = 5 лв? Или ще бъдат само вътрешни - тогава ще искам 3... или само външни - пак 3.
    Освен да пусна и малко външни - ще говоря на тази тема днес и ще пиша.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

hit-ko написа:
      Яворе, виждаш, че никой не поставя вьпроса за цената! Аз не сьм и предполагал, че за толкова мальк тираж ще излязат по 1 лв! Това просто не е вьзможно! Важното в момента е срока на изпьлнение. И при мен , вместо 10, стават 5! Надявам се, че си получил адреса?Продьлжавай с инициативата и успех!
      Колега интереснотo е че не съм получил адреса ти. Нямам нито ЛС от тебе, нито е-маил.Поиши ми моля те на yavoryankov@dir.bg, yavoryankov@yahoo.com
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И аз ще ти пратя oщe мaлko пари за външни .........

Коментар

колега, ако ти е удобно ще ги пратиш ли по куриер.
          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Mitko написа:
            everton написа:
            колега, ако ти е удобно ще ги пратиш ли по куриер.
            Колко и какви?
            ако може за вътрешно залепяне 5бр за моите две фиатки за на колегата евертон двете фиатки и за колегата бат ваньо който не е от най активните потребители, но все пак адреса е гр Пловдив бул Руски 84 фирма Бавария за Стефан тел 641768 благодарим предварително
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Mitko написа:
              За всички желаещи в мен има известно количество стикери за безплатно предоставяне. Стикерите са за външно и вътрешно залепване. Има с бял фон, има и прозразчни. Бройката не е голяма защото колегата bubachko пусна само един печатен лист за проба.
              ако може и за менза вътрешно залепяне - един прозрачен и един бял
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Mitko написа:
                За всички желаещи в мен има известно количество стикери за безплатно предоставяне. Стикерите са за външно и вътрешно залепване. Има с бял фон, има и прозразчни. Бройката не е голяма защото колегата bubachko пусна само един печатен лист за проба.
                Тъкмо намерих файловете и щях да си правя сам...Как и по какъв начин мога да получа един стикер за вътрешно залепване (прозрачен)?
                1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Mitko написа:
                  Запазени стикери досега:1. everton - 5 броя за вътрешно залепване с бял фон2. sev - 1бр. вътрешно залепване с бял фон и 1бр. вътрешно залепване прозрачен3. crash73 - 1бр. вътрешно залепване с бял фон4. Deyan Marinov - 2бр. вътрешно залепване с бял фонОстават още:- вътрешно залепване прозрачни - 16 бр.- външно залепване с бял фон - 17 бр.- външно залепване прозрачни - 16 бр.
                  колега, доста съм нахален , но ще те помоля ако няма други желаещи колеги, на еverton (тоест аз ) да прибавим към 5 броя бели за вътрешно залепване и 5 броя вътрешно залепване прозрачни, ако е удобно разбира се. в радиус от 500 метра сме 7 фиата, но приятелите нямат компове. изпрати ги ако може на адреса който по горе е дал колегата stef. благодаря предварително.

Коментар

Mitko написа:
                    Готов си, но за да отидат стикерите по предназначение искам доказателство. На следващата снимка от срещата в Пловдив да видя 7 FIAT със стикери Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    :D :D :D ние обикновено събота и неделя сме за риба но ще се поправим.

Коментар

Митко освен двата с вътрешно залепване с бял фон, може ли и два с вътрешно но прозрачни- мисля да пробвам да ги залепя от вътрешната страна на стоповете и като светят вечер да се вижда- дали ще стане Или на някое друго място ще измисля но да ги осветява светлина от вътре за да се виждат вечер-мисля че ще стане яко

Коментар

Митко, ще помоля за 2 бр. от тези за вътрешно залепване с бял фон. Тъй като у дома е съмнително да ги получа, ето служебния ми адрес: 5500 Ловеч, ул."Райна Княгиня" 1а, "ВиК" АД - Ловеч, инж. Стефанов
                        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Всъщност аз заръчах вътрешен прозрачен...!Но ако няма, ще се примиря и с бял. Ако има налични, бих искал и един външен. Това е...
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

съжалявам за въпроса, но в крайна сметка как ще става поръчването ? С писмо и парички вътре или по банков път ? Понеже ще искам 2 стикера за вътрешно залепване ... дали ще са 2 или 4 лева - важното е, че ще се познаваме ... Макар, че дизайна много не ми харесва, но ще се примиря, заради добрите съчленове

Коментар

Митко, за да не вземам от готовите, за да има за повече колеги, искам да си поръчам 30 бр. за вътрешно залепване - на бял фон!

Коментар

Дали ще се намери едно стикерче и за мойта колица? Вътрешно прозрачно? Ако ли пък не, ще си направя сам, имам .cdr файловете, работя в тази сфера, нямам проблем А, между другото, така или инак се занимавам с външна реклама и брандиране на коли, ако имате желание за отпечатване на някакъв тираж от тези или други стикери (абе изобщо на каквото трябва за клуба), свиркайте. С преференциални цени, да не кажа почти безплатно, ще ги направим. За качеството, аз отговарям. И понеже прочетох, някакъв абсурдизъм, че в Хасковската печатница казали че логото трудно се било печатало огледално, и поискали повече пари на бр., само ще кажа, че са го направили зада ви вземат парите, няма нищо подобно като трудно печатане огледално. Все е тая дали ще печаташ визитка огледално или билборд. Печата е еднакъв! Просто явно са излакомели, не че 2 кинта на бр., ми е много, все ми е тая, ама реално производствената цена на един такъв бр., е около 30-40 ст., с надценката макса би следвало да е левче. Както и да е, предлагам просто да ви помогна ако срещате трудности със стикерите и не само с тях.

Fiat Tempra 1.6 SX i.e.cat., 1992 г., 159А3.046 78к.с.

Коментар

Working...
                                X