Здравейте колеги,вчера дадох за печат стикерите и тъй като поисках да бъдат огледални за вутрешно залепяне бях изненадан в късния следобед с нова, тройно по-вискока цена за 1бр. Поскъпването идва от обенмото лого на ФИАТ - казват че били много трудно за печат огледално и то най вече защото бройката е малка. А те печатарите всичко под 5000 го считат за малка бройка.Поради това се налага да вдигнем цената за 1бр на 2лв - ако естествено решим да бъдат за вътрешно залепяне. Ако обаче ги направим за външно залепяне си остава старата цена.С тази тема пускам и анкета за да проверим настройките на хората.Моето предложение е - тези които вече са пратили пари да получат половината поръчано количество.Пишете своето мнение, не искам да вземам еднолично решение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТИКЕРИ - ПРОЧЕТЕТЕ!
Collapse
X
-
blondy_driver
damianoff написа:Аз съм съгласен за цена от 2 лв.-нищо,че вместо 2 бр. ще получа 1бр.От вътре лепенката няма да се изттрие при миене/дъжд/сняг.
Коментар
-
blondy_driver
Zaphod написа:Само по-бързо да стане....
Коментар
-
Zaphod написа:Само по-бързо да стане....blondy_driver написа:чакай,чакай за къде бързаме то въобще да стане , НЯКОГА!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
blondy_driver
Yavor написа:Zaphod написа:Само по-бързо да стане....blondy_driver написа:чакай,чакай за къде бързаме то въобще да стане , НЯКОГА!
Коментар
-
Forsaken написа:Само вътрешните да не изпопадат лятото като напече слънцето, че иначе ... смях!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
аз бих искал и от двата вида - предлага ли се такава екстра?Един отзад над номера (където на аватара се вижда надписа), и други два - отстрани на малките стъкла (триъгълните) отвътре.Парите не са проблемВъпроса е колко да пращам? 2.2+1 = 5 лв? Или ще бъдат само вътрешни - тогава ще искам 3... или само външни - пак 3.
Коментар
-
Яворе, виждаш, че никой не поставя вьпроса за цената! Аз не сьм и предполагал, че за толкова мальк тираж ще излязат по 1 лв! Това просто не е вьзможно! Важното в момента е срока на изпьлнение. И при мен , вместо 10, стават 5! Надявам се, че си получил адреса?Продьлжавай с инициативата и успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар