Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първи впечатления от Фиат Линеа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео, какво са тези вакуум-накрайници за изпъване на тенекия?Крайно време е да си оправя изкривения калник на Бравото...

Коментар

Humppa написа:
      Авео, какво са тези вакуум-накрайници за изпъване на тенекия?Крайно време е да си оправя изкривения калник на Бравото...
      ...олеййй, как да ти го обясня....ами това е нещо подобно на пасатор / такава форма / с накрайник от много яка гума, наподобяваща вакуум-помпа за отпушване на кенефи или мивки... ...изодзаде му излиза някакъв сериозен маркуч, който явно засмуква там съдържимото. Има различни накрайници за различни дупки, както се досещаш, да може да засмуква точно в дупката. И оператора на това устройство на импулси засмуква дупката, която леко по леко излиза навън. Чудех се ако засмуче по-яко, дали няма да имам могилки по колата, ама пичовете си знаят занаята със засмукването на дупките. Нямам идея как се казва уреда и дали при вас го има. Тук във Варна ми засмукаха дупките на вратите, но трябва да ходя в София за дозасмукване, което още не съм направил....абе разпитай из сервизите ви в града за дупкозасмуквател и ще ти кажат....Е гати поста..... ...ужас.... ...да долълня, с този накрайник-дуплозасмуквател, засмуквали улеите от градушка....Успех в засмукването....

Коментар

Хихихи, наистина с този пост със дупки засмукване си е за знак 18+ :DБлагодаря!П.П. Значи все пак имало лесно решение за премахване на следи от градушка..

Коментар

Айдееее....25000 забихме днес. Слязох от колата и съвсем така ритуално лиснах малко лимонадка пред колата..../ поради липса на мин.вода /. И се връщам в детските години, когато си спомням как точно преди Русе баща ми врътна 100000 на баба жигулета - милвахме я, говорихме и, ехеееее..... Дано и баба линейка изкара колко баба жигулетка ...макар че се съмнявам...

Коментар

Е ся ше дам храна за противниците и критиката.... ....линейката е без тампони на макферсона. Още като я взех, ми подшушнаха около 15-20000 да внимавам, щото голяма част от линейките в Турция им сменяли някъде на тия километри тампоните на макферсона. Вчера забелязах, че като въртя волана, нещо ми подскача и причуква на краката отдолу, днес веднага я закарах. Не бях довършил още "оплакването си", и пичовете веднага сложиха диагнозата. След час се обадиха, че това е проблема.Процедурата обаче е малко тегава - факс до Франция за заверка на гаранционният проблем, после заявка до Турция за тампоните и кат дойдат, влизаме в бокса. Казаха ми да си карам без да се притеснявам, като споделиха че не е страшно.След около седмица казаха че ще ме извикат.Та туй то, бъдещите собственици на Линеа да се заслушват в краката си....

Коментар

Авео написа:
              Е ся ше дам храна за противниците и критиката.... ....линейката е без тампони на макферсона. Още като я взех, ми подшушнаха около 15-20000 да внимавам, щото голяма част от линейките в Турция им сменяли някъде на тия километри тампоните на макферсона. Вчера забелязах, че като въртя волана, нещо ми подскача и причуква на краката отдолу, днес веднага я закарах. Не бях довършил още "оплакването си", и пичовете веднага сложиха диагнозата. След час се обадиха, че това е проблема.Процедурата обаче е малко тегава - факс до Франция за заверка на гаранционният проблем, после заявка до Турция за тампоните и кат дойдат, влизаме в бокса. Казаха ми да си карам без да се притеснявам, като споделиха че не е страшно.След около седмица казаха че ще ме извикат.Та туй то, бъдещите собственици на Линеа да се заслушват в краката си....
              Започнаха да излизат конструктивните дефекти.Колкото и да съм фен, въпреки това е прекалено малък срок, за да си покаже кусура.Предполагам, че този дефект ще бъде отстранен още в тазгодишното производство на модела.За това винаги както съм чел, че е добре да се взимат по-нови години не заради състоянието на автомобила, а заради такива отстранени дефектчета.Дреме ти, нали за това е гаранцията Това да остане само.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Авео написа:
                Всеки автомобил си има детски болести които с времето се отстраняват.Това да и е кусура Явка.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Само френска любов ми е в главата......имах впредвид Италия, не Франция....

Коментар

Абе гледайте на какво попаднах... Поставки Fiat под угрозой из-за массовых дефектов моторовФевральские поставки автомобилей Fiat могут быть сорваны в связи с тем, что компания остановила производство одного из двигателей из-за серьезного дефекта. Речь идет об 1,3-литровом дизельном моторе Multijet, который производится на польском заводе Fiat в городе Бельско Бяла. Контроль качества готовых моторов выявил, что одна из деталей, поставляемых третьей стороной, не соответствует стандартам. Пресс-служба Fiat не сообщила, о какой детали идет речь и насколько опасен ее дефект, однако известно, что из-за недостатка готовых двигателей уже остановлены конвейеры на трех сборочных заводах в Италии, одном в Польше и одном в Турции.Сроки возобновления производства в Fiat не сообщили. «Мы сделаем все возможное, чтобы ускорить процедуру проверки и внесения соответствующих изменений в технологический процесс», -- уверяет пресс-служба итальянского автопроизводителя.Сори, че няма превод, ама мисля че всеки може да си го преведе

Коментар

Авео написа:
                      Абе гледайте на какво попаднах... Поставки Fiat под угрозой из-за массовых дефектов моторовФевральские поставки автомобилей Fiat могут быть сорваны в связи с тем, что компания остановила производство одного из двигателей из-за серьезного дефекта. Речь идет об 1,3-литровом дизельном моторе Multijet, который производится на польском заводе Fiat в городе Бельско Бяла. Контроль качества готовых моторов выявил, что одна из деталей, поставляемых третьей стороной, не соответствует стандартам. Пресс-служба Fiat не сообщила, о какой детали идет речь и насколько опасен ее дефект, однако известно, что из-за недостатка готовых двигателей уже остановлены конвейеры на трех сборочных заводах в Италии, одном в Польше и одном в Турции.Сроки возобновления производства в Fiat не сообщили. «Мы сделаем все возможное, чтобы ускорить процедуру проверки и внесения соответствующих изменений в технологический процесс», -- уверяет пресс-служба итальянского автопроизводителя.Сори, че няма превод, ама мисля че всеки може да си го преведе
                      Да за съжаление има такъв проблем ...но е под пълен контрол на колегите от фиат...поне така ме увери комбината тест пилот от *тофас-фиат*...прегрявали двигателите ...поради качествен проблем на завода в Полша...и има проблем и c моторите на Опел Корса, Астра и др. от 1.3 m-jet...така че спокойно всички мерки се взимат...
                      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Дали някой може да сподели впечатление за бензиновата версия, която обмислям да закупя?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28098

Коментар

Авео написа:
                          Вчера забелязах, че като въртя волана, нещо ми подскача и причуква на краката отдолу....
                          Ти знаеш ли, че сега като казваш за такова почукване....

Коментар

nikky написа:
                            Дали някой може да сподели впечатление за бензиновата версия, която обмислям да закупя?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28098
                            Става за града, иначе е слабичка ( 1.4-77 к.с. )

Коментар

t-jet наистина е добро решение за възрастни палавници...очаква се и 1.6 16V мултиджет двигателя да служи на лимузината...въпрос на време е...не е лесна работа автомобилостроенето...step by step ...дет се вика...
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

ЧЕСТИТО ПИЧ!БЕ3 АВАРИИНО !И СЕ КЕФИ НА ТАКЪВ ЯК АВТОМОБИЛ!!

Коментар

Working...
                                X