Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първи впечатления от Фиат Линеа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    .....току що се прибирам от Габрово и на магистралата преди Варна чукнах 10 000....адски уморен съм, така че като за 10 000 ще напиша впечатления малко по-късно. А това пътуване ми беше адско приключение....как се държи на пътя една Линеа между Габрово и Дряново по нанадолнище в идеален стъклен лед без зимни гуми.....голям екшън, само казвам, че колата е здрава и непокътната и освен върховният танц в стил "Лебедово езеро" предимно с дупето, не се завъртях ни един път...
    Следващия път като дойдеш в София ще ти хвърля един бой, та да ти дойде акъла.Ше зема аз да ти ги купя тия зимни гуми - тц тц тц...

Коментар

И аз май имам вина за тия пируети ама какво да направя, като нямам такива гуми от един месец

Коментар

Kuku написа:
        И аз май имам вина за тия пируети ама какво да направя, като нямам такива гуми от един месец
        Кики, по принцип не съм на зор, защото тук във Варна сняг и лед още не сме виждали...така че споко, когато има...повече ме притесняват пътуванията ми към София, но до Нова Година имам само едно.....така че ще чакам да ми се обадиш....

Коментар

:D вчера тествах 1.4 турбо, 120 коня, ниво на оборудване EMOTİON ...само две думи КРАСОТА и ИЗТРЕБИТЕЛ...същия цвят като на *авео* с бежов кадифен салон... :P
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Честита коледа на всички!Казвам се Недялко Пенев,на 34 год. в момента живея в Бургас иначе съм Варналия.Живях 7 години в Италия но колите им никога не съм ги признавал(не обосновано).Случи ми се да карам една Алфа известно време и това ме накара да си променя мнението.А що се отнася за Фиат мисля че това е марката която най добре и правилно се развива и усавършенства в сравнение с другите през последните 10 години(това е лично мое мнение и не ангажирам никои с него).Точно и поради тази причина не се изненадах като видях Фиат ЛИНЕА,направи ми силно впечатление.Преди около месец реших да си копувам нова кола и тръгнах да тарся из между всички марки,най доброто на най ниска цена(като всички вас сигурно))и тогава се запознах и с Линеа-та.На мен лично ми трябва кола която ще ми бъде хем семейна, хем и служебна(Бизнеса ми изисква доста пътувания).Винаги съм бил почитател на големите и комфортни коли и затова това пак ми беше едно от условията.Трябва да е и с добър интериор понеже и клиенти возим(няма да се излагаме))и ако може да не е много скъпа,да харчи малко и да върви многооо )).Линеата ги има всички тези мои изисквания но понеже аз съм избрал да копувам можеби 1.4 8V/77К Dinamic (заради цената разбира се)ме притеснява само едно нещо.......него виждам никак това купе с този малък двигател.Аз състезания няма да правя но....все пак незнам,а ако се вклучи и климатик ....незнам,имам много ????????Та ако някои е карал нещо такова ще се радвам да сподели впечатленията си с мен.Знам че варианта 1.3 Д е по добър за мен и за колата но....все пак са си около 4000лв в повече.А и аз лично отдавна приклучих с дизела и незнам дали да се вращам отново.А съм и обеден че и този дизелов мотор както и 1.4/77к си гавра с иначе прекрасната кола.Според мен на това купе му трябва минимум 1.6/100-110К бензин или 1.9/100к-дизел ама.........така решили,така направили )Ами това е засега,ще се радвам да дадете някои и друг съвет и ако сте добри в хваленето скоро може да имате нов член )Весело посрещане на новата 2008г.

Коментар

:D весели празници на всички...колега много си прав...не съм пробвал само 1.4 77 к.с., но по техническите данни можем да разсъждаваме така...мотора наистина изглежда малко пенсионерска работа, но пък за сметка на това средния разход на бензин и разходите за подрръжка и обслужване занапред ще са по-ниски в сравнение с по-мощните 1.3 мjet и 1.4 16V в тjет...еми искай тест драйв от продавача и решавай...всичко хубаво и чнг...
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

Мерси за бързия отговор сега като разглеждах пак характеристиките на колата възникна и друг въпрос.С какъв климатик сме,какво означава с поленов филтър и добро ли е като вариант?Няма настроика на температурата като климатроника нали?Благодаря предварително.

Коментар

apata написа:
                  Мерси за бързия отговор сега като разглеждах пак характеристиките на колата възникна и друг въпрос.С какъв климатик сме,какво означава с поленов филтър и добро ли е като вариант?Няма настроика на температурата като климатроника нали?Благодаря предварително.
                  и колегата *авео* кара с такъв климатик...няма дигитална настройка ...само степен на вентилатора а поленовия филтър си е за входа6тия въздух...*авео* ако може да сподели ...дали е доволен или не

Коментар

След съдействито и на нашия колега и приятел *авео* вече сам си капарирал LINEA 1.3/90к дизел и до седмица трябва да ми я докарат от София. По нататък ще има и снимки разбира се, а сега искам само да благодаря и тук пред вас на *авео* за съдействието, а на всички вас да пожелая нови колици и ако е възможно с марката FIAT :D

Коментар

Kuku написа:
                      Какви са тези толкова проблемни гуми, че ги няма.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не си ме разбрал Не са проблемни гумите - просто масовия размер свършва за отрицателно време, много от гумите вносителя ги продава директно на едро по разни гумаджий или по-големи фирми с повечко коли, а за крайния потребител (в случая - за клиенти от форума) не остават бройки

Коментар

...за съжаление, колата влиза в бокса за ремонт. Тази нощ някакъв изрод е ритал по дясната предна врата и я е сгънал на две места. Като я видях, направо откачих....и не мога да повярвам как е възможно това. Как е възможно да има на света подобни изроди. Ритал е здраво, ще я снимам утре, като я оставя в сервиза. Поне хубавото е, че днес на огледа казаха че няма да боядисват цялата врата, а ще я дърпат с някаква вакуум-помпа.... ...каското е хубаво нещо...

Коментар

Авео написа:
                            ...за съжаление, колата влиза в бокса за ремонт. Тази нощ някакъв изрод е ритал по дясната предна врата и я е сгънал на две места. Като я видях, направо откачих....и не мога да повярвам как е възможно това. Как е възможно да има на света подобни изроди. Ритал е здраво, ще я снимам утре, като я оставя в сервиза. Поне хубавото е, че днес на огледа казаха че няма да боядисват цялата врата, а ще я дърпат с някаква вакуум-помпа.... ...каското е хубаво нещо...
                            Нещастници! Такъв да го сбарам - няма да може да ходи няколко месеца...Не да ходи - няма да може и да лежи....
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...а мен ме е яд ужасно много, защото бяхме на гости на наши приятели и решихме да не се прибираме, ами да преспим в тях, че се запихме здраво......иначе щеше да си е прибрана на топло и безопастно място...никво гости с колата вече...

Коментар

Да не си спрял на някой местен педераст на мястото, което е купил с не знам колко си въшки.Там търси ключа от бараката... май във Варна беше разпостранена киркоманията.
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X