Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първи впечатления от Фиат Линеа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да са таковам във умника загубен.....абе не ми се пише чак, е копие от една друга тема, да разберете кви ги свърших.....
    Едва пристъпващ, уморен от вървене, жега и изнорен от вира, се добрах до колата......да и се невиди и гумата. Приготвих се, извадих резервната....и последва най-уникалната финална простотия за уикенда, която ще ми излезе през носа и ще ме остави за един месец далеко от колата. В момента, в който свалих гумата, започнах да я търкалям посока багажника.....преминавайки покрай дясната врата, чувам че ми звъни телефона. Пуснах гумата, отворих вратата, за да взема телефона, но с едната ръка се подпрях за....не помня къде....... и оооо, небеса. Идиота му с идиот, забравил да дигне ръчната. Само усетих леко полюшване и баааам - линейката на барабан.......такъв вой нададох, че....как да е - вдигнах отново колата, сложих гумата и потеглих. Едва вчера бдителни граждани ми съобщиха, че тече масло под колата на запален двигател. Брех да му се невиди, въобще не свързах произшествието от онзи ден с теча, но след като навириха колата в АИ - картера намачкан в края и малка дупка пръска масло......от падането ще да е. Прекарахме я през застрахователите, сега един месец ще чакам нов картер.....Та ето как от простотия, колегата ви Авео отново временно стана Авео.....ако видите червен шевролет с лепенки на клуба, АЗ СЪМ...... А най-якият извод извади жена ми - това е божие наказание за туй, що ходиш по планините сам, без мен..........права е май. Поздрави и до следващият пътепис, който смятам да осъществя с...колело...за кадем...

Коментар

Working...
    X