Победителят ще бъде избран между тези седем модела, като членовете на журито ще трябва да разпределят по 25 точки сред поне 5 от моделите и да обосноват избора си писмено.Журито на конкурса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 500 финалист за "Кола на годината"
Collapse
X
-
Както и да го погледнеш Fiat 500 има много добри шансове да спечели. Ford Mondeo е добро предложение, но много тривиално в семейния клас. Дизайн, който много положително се възприе като кола на Джейм Бонд. Британците ще го купуват, но европееца - едва ли. Там Мерцедеса има идеални пазарни пропорции, но качеството както знаем не е онова, което очакваме от Mercedes. Корейците са много агресивни. Kia е пробивната марка на Hyundai, но продънилият небето със 7-годишна гаранция cee`d няма абсолютно никакви шансове да се качи на европейския престол. Протежето на Ford - Mazda2 е едно недоразумение, както и мини-дипка, мини-вана Nissan Qashqai. Абе коли отникъде и заникъде. Франсетата с техния Peugeot 308 са се увлякли в недомислиците в дизайна и би допаднал на "много силно извратени вкусове". Така - само FIAT 500 върви уверено към победата :D :D :D
Коментар
-
Обикновено печелят коли от средния клас. Оценяват и размерите, мястото, цената и т.н Форд има голям шанс, а Сеед като цена и място е много добра, но че няма да спечели е почти сигурно. Въпреки всичко си мисля, че няма да е последните.Иначе много ясно, че съм за 500. Особено като видях на живо и ме повозиха. Мисля, че това ще е една от следващите ми коли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар